"SAMO DA GA NAĐEMO, BAR DA GA DOSTOJNO SAHRANIMO": Bolan apel sina nestalog Branka, već 3 nedelje mu NEMA TRAGA
Branko Jovčić, Foto: RINA / Privatna arhiva

potraga i dalje traje

"SAMO DA GA NAĐEMO, BAR DA GA DOSTOJNO SAHRANIMO": Bolan apel sina nestalog Branka, već 3 nedelje mu NEMA TRAGA

Porodica moli da ukoliko ga neko vidi obavesti policiju ili pozove na broj 064-131 42 67

Objavljeno:

Prošlo je tačno tri nedelje od kada porodica traga za nestalim Brankom Jovčićem (68) iz gornjomilanovačkog sela Beršići koji je svoj dom napustio 15. juna i otišao u nepoznatom pravcu.

- Već je dugo vremena prošlo i ne verujemo da je živ, samo se nadamo da ćemo ga naći da ga dostojno sahranimo. Pod znakom pitanja je u kakvom je stanju njegovo telo posle toliko vremena - kazao je za agenciju RINA, Brankov sin Miloje.

On dodaje da su mu za sve ovo vreme najviše pomagali prijatelji, rodbina i komšije, ali potraga nije urodila plodom. Nažalost, niko od nadležnih, vatrogasci i policija, se nije posebno uključio pa je bio oslonjen sam na sebe i dobre ljude koji mu nesebično pomažu.

- Potraga za njim sada već ide jako otežano. Počeli su radovi u polju i sve je manji broj ljudi koji može da se odazove. U subotu ćemo u novu potragu, pomoći će mi par drugova sa kojima ću pretražiti korito reke Ozremice pa sve do Savinca, ali i prema reci Dičini. Ako to ne urodi plodom, poslednja mi je opcija da čekam da se pokose trave koje su preko metra, ili ako neko ko krene u pečurke ga ugleda - priča Miloje.

Porodica moli da ukoliko ga neko vidi obavesti policiju ili pozove na broj 064-131 42 67.

Bonus video:

00:25

Potraga za nestalom decom u jezeru u Prokuplju

(Espreso/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.