BEOGRAĐANKA PREVARILA DEČKA SA KUMOM, PA ISPRIČALA SVE DO DETALJA: Kad mu je ušla na profil, sledila se u mestu
Devojka, Foto: Profimedia

au!

BEOGRAĐANKA PREVARILA DEČKA SA KUMOM, PA ISPRIČALA SVE DO DETALJA: Kad mu je ušla na profil, sledila se u mestu

Imamo zajedničko društvo i to je dovelo do toga da jedan dan na leto naredne godine spojimo stolove

Objavljeno:

Svaki čovek na planeti ima određene tajne koje čuva samo za sebe, neki to ni ne kriju, a neki se posle nekih koraka koje načine skroz povuku. Jedna Beograđanska (28) ispričala je svoju ispovest za Mondo.

"Mogu slobodno da kažem da sam oduvek bila popularna devojka. Ne bih znala da vam otkrijem razlog, ali tako je bilo dok sam išla u osnovnu školu, srednju, na faks. Nikada mi nije bilo teško da nađem dečka i zaista ne mogu da budem skromna kad govorim o tome. Momci i devojke znaju da sam oduvek bila jedna od najpoželjnijih, a retko kada sam imala solo status. Moje veze su trajale od godinu i po do tri godine, a onda je došao period kada sam odlučila da budem sama.

Završila sam vezu od dve godine na leto 2021. i bila skoro godinu dana sama. U kraju u kom živim, moje društvo i ja se skoro svakodnevno okupljamo u jednom kafiću. To je lokal u koji možete da dođete sami, ni sa kim se ne dogovorite, a uvek ćete naleteti makar na jednu osobu sa kojom ćete popiti kafu. Sa dobro poznatom lokalnom ekipom uvek se kretao i jedan dečko kog sam poznavala iz viđenja. Moram da priznam da mi se nikada nije naročito dopadao. Uvek sam govorila da je simpatičan, ali ne i moj tip.

Imamo zajedničko društvo i to je dovelo do toga da jedan dan na leto naredne godine spojimo stolove. Tako je nastala naša komunikacija, a prilično mi se dopala. Bila sam pozitivno iznenađena i naš kontakt se nastavio i nedeljama kasnije. Uplovila sam u vezu sa njim, mada sam svakodnevno imala nedoumice. Sve više je izostajao sa naših okupljanja, nije se pojavljivao u kafiću. Ponekad bih odlučila da ga okrenem, ali se nije javljao na telefon. Tada sam počela da sumnjam, a znala sam da me intuicija nikada ne vara.

Već sam počela da gubim interesovanje, a uvek sam govorila da ne znam ko je ubeđen u teoriju da 'što više kulirate devojke, one su više zainteresovane'. Ne, to me je maksimalno odbijalo. Planirala sam razgovor sa njim, a onda sam sticajem okolnosti upoznala njegovog kuma. Nisam ni znala da mu je kum, do jednog momenta. Odlučila sam da se vidim sa drugaricom i njenim novim dečkom, a kum je bio sa njima. Lepo smo komunicirali i kroz priču sam saznala da su moj dečko i on kumovi. Ipak, drugarica me je odvela u stranu i rekla da moj dečko sve vreme ima drugu devojku. Otkrila mi je da je to devojka koja živi u mom kraju, pokazala mi njihove slike, a potom su se sve kockice složile - nije se javljao kada je bio sa njom, nije dolazio u kafić kada je spavao kod nje, bio je umoran kad god je imao plan sa njom.

Odmah sam pomislila - ovo je prilika za osvetu. Posvetila sam se upoznavanju kuma i znala sam da, ako ja to rešim, kum će biti sa mnom. Već to veče mi je tražio broj telefona i tako je nastala naša priča. Njih dvojica u to vreme nikako nisu mogli da stignu da se vide. Stalno su se dogovarali, ali zbog posla i obaveza nikako nisu mogli da se uklope. Kumu sam sve ispričala, a on je rešio da mom bivšem kaže da smo zajedno, po cenu da nikada više ne razgovaraju.

Znala sam šta će nastati u kraju. Znala sam da ću biti na lošem glasu. Znala sam da će me svi gledati osuđujućim pogledom. Znala sam da će mnogi promeniti mišljenje. Znala sam da će me poznavati i oni koje ja ne poznajem. Znala sam da ću, gde god da sednem, čuti 'Eno je ona što je posvađala kumove jer je bila sa obojicom'. Bila sam spremna na to. Tako je i bilo. Ipak, mene to ne boli. Moja želja za osvetom je bila jača. Niko me nikada nije pitao zašto. Nema veze, ali pitam ja vas - zašto se muškarcu prašta da bude u dve paralelne veze, a žena je na stubu srama kada vrati istom merom? Možda nije ista, ali to je žena. Mi vraćamo duplo gore", glasi ispovest 28-godišnje Beograđanke koja je želela da ostane anonimna.

03:43

EKSKLUZIVNA ISPOVEST MILICE KON ZA KURIR TV O BORBI PROTIV NASILJA: Ovo je vapaj majke, čije dete ide u običnu državnu školu!

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.