LUDILO U OSNOVNOJ ŠKOLI: Sipali devojčici tečnost za stoku u vodu, mogla da umre! (VIDEO)
Foto: Printskrin / Jutjub / Obicaji Radjevine Dobrivoje i Dobrila Pantelic

ogorčeni roditelji!

LUDILO U OSNOVNOJ ŠKOLI: Sipali devojčici tečnost za stoku u vodu, mogla da umre! (VIDEO)

- Da je to dete popilo, došlo bi do strašnog grčenja creva i želuca i najverovatnije da bi došlo do jakog trovanja i kasnije do smrti. To nam je veterinar rekao - kaže ogorčeni otac
Objavljeno:

Četvoro drugara iz odeljenja su jednoj devojčici sipali u flašicu sa vodom "velenizol".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, to je preparat koji je namenjen stoci, a služi za izbacivanje parazita. Ova devojčica je učenica osmog razreda Osnovne škole “Žikica Jovanović Šapanac” u Zavlaci. Voda je bila neisparavna pa su sva deca nosila flašice sa vodom. To su ostali učenici iskoristili pa su joj sipali "otrov".

- To je otrov koji se koristi na 50 litara vode i to na krupnu stoku od 1.000 kilograma. Jedan učenik je rekao našoj ćerci da popije malo vode. Ona je kasnije uzela flašicu i kada je popila primetila je da je voda čudnog ukusa i sama sreća da je ispljunula ostatak. Uzela je flašicu i odnela razrednoj i prijavila. Razredna je pozvala te učenike i oni su rekli da su našoj ćerki sipali kredu u flašicu. I na tome se i završilO, priča otac devojčice Milan Pantelić.

- Tek posle nekoliko dana, žena koja radi kao čistačica u školi je našla u slivniku kesicu “velenizola”. Ženi je to bilo sumnjivo i odnela je kesicu direktoru škole. Direktor je tada odreagovao i pozvao je te učenike na razgovor. Mi smo za to saznali tek posle 6 dana kada su nas pozvali u školu. Bili smo zgroženi i uplašeni, jer naše dete je moglo da bude otrovano. Odmah smo slučaj prijavili policiji u Zavlaci. Direktor škole nas je uveravao da će dati sve od sebe da počinioci budu kažnjeni i premešteni u drugu skolu. Mi smo u međuvremenu dali izjave tj. naša ćerka je dala izjavu i u policiji i socijalnim radnicima – priča Milan Pantelić.

- Da je to dete popilo, došlo bi do strašnog grčenja creva i želuca i najverovatnije da bi došlo do jakog trovanja i kasnije do smrti. To nam je veterinar rekao, rekao je ogorčeni roditelj koji je dodao da im se niko nije ni izvinio zbog ove malo je reći, neprijatne situacije.

Pogledajte video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.