MIKIJA RAZARAJU 3 VIRUSA NA DEBELOM CREVU: Pije 27 vrsta lekova, prognoze ulivaju nadu, ALI NE MOŽE SAM!
Milan Rabrenović, Foto: Privatna arhiva

174 na 3800

MIKIJA RAZARAJU 3 VIRUSA NA DEBELOM CREVU: Pije 27 vrsta lekova, prognoze ulivaju nadu, ALI NE MOŽE SAM!

Milan Rabrenović se muči godinama, gotovo da ne ustaje

Objavljeno: 19:46h

Milan Rabrenović (21) iz Ivanjice, boluje od teškog oblika autizma. Svoje najbolje godine i mladost provodi u patnji i jakim bolovima. Miki sa roditeljima i bratom živi u Ivanjici, a zeleno svetlo za matične ćelije dobili su od lekara iz Turske, međutim, nakon svih odrađenih analiza koje su bile pripreme za tretman matičnim ćelijama, ova porodica doživela je još jedan jak udarac.

Mikiju su pre par meseci odrađene brojne analize čiji rezultati nisu bili dobri. Zbog istih su odloženi tretmani matičnim ćelijama, a u kakvom je stanju ovaj mladić sada ispričala je majka Danijela za Espreso.

Bili smo na kontroli, još uvek Miki ima bolove u želucu, 3 virusa na debelom crevu. Dobio je 11 novih lekova koje kupujemo u inostranstvu. Plaćamo sami, lekovi su skupi, do sada 3000 eura za lekove. Preko fondacije ne možemo da plaćamo jer strane apoteke po Evropi i Americi neće na predračun. U problemu smo kako dalje. Sada smo i u fondaciji "Podrži život" Mikiju stanje ide na bolje, 3 meseca smo na terapiji. Bilo bi mi teško, da sve ovo što smo do sada uspeli padne u vodu. Radili smo genetiku, rezultate očekujemo u septembru, onda će imati još novih lekova. Trenutno Miki pije 27 lekova i suplemenata. Ne odmičem od njega, jer mu dajem to sve po ceo dan.

I pored mukotrpne borbe, sve ovo će se isplatiti jer prognoze lekara ulivaju nadu.

Prognoze su dobre, Miki već dobija na kilaži, agresije još uvek ima, pojačana zbog lekova za viruse.. Sve hrabro podnosimo u želji da mu pomognemo, za to živimo. Mi molimo sve ljude dobre volje da nam pomognu, sada su nam lekovi hitni, već kasnimo sa lekovima jer više nemamo novca. Zahvaljujemo se svima koji nam pomažu na bilo koji način. Svi su u našim mislima, srcima. Svaka uplata, sms, sve je vredno, jer tako smo blizu cilja da naš Miki ozdravi, zaključila je Danijela.

Podsetimo, do sada je imao šest različitih operacija. Zbog njegovog psihičkog stanja, predloženo je od strane neuropsihijatra da se operacija obavi na što bezbolniji način, uz minimalan ostanak u bolnici, kako ne bi došlo do regresije u ponašanju.

1 / 4 Foto: Privatna arhiva

Milan se muči godinama, gotovo da ne ustaje. Počela je kičma da se krivi, od opterećenja. Svaki njegov korak je napor, koji ga zamara. Po mišljenju doktora, intervencije je potrebno uraditi što pre, jer situacija sa skraćenim tetivama se može odraziti na kukove, kada bi nastao veliki problem.

Pomozimo Milanu da ima zdraviji život, bez bola, povređivanja i bez suza!

Pošaljite SMS sa tekstom 174 na 3800

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001718077-10

Uplatom na devizni račun: 160-6000001719034-49

IBAN: RS35160600000171903449

SWIFT: DBDBRSBG

PayPal: paypal.me/pokrenizivotsrb

Milanova majka Danijela, ranije je podelila sa nama i čitaocima da se on smiruje jedino kad čuje pesme Goce Tržan, te smo se mi potrudili da uz pomoć Goce njemu pošaljemo podršku koja će ga gurati napred i pružiti mu podršku do njegovog izlečenja.

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.