"OČAJNI SMO I SLOMLJENI, SAMO SE NADAMO DA JE DOBRO": Porodica nestale Noe već 16 dana bez vesti o detetu
Nestala Noa Milivojev, Foto: Društvene mreže, Tamara Trajković

potraga u toku

"OČAJNI SMO I SLOMLJENI, SAMO SE NADAMO DA JE DOBRO": Porodica nestale Noe već 16 dana bez vesti o detetu

Kako je majka nestale Noe ispričala za Espreso, poslednji put se sa ćerkom čula 17. juna i od tada više nije dostupna na telefon

Objavljeno:

Osamnaestogodišnje Noe Milivojev iz Kovilja nema već punih 16 dana, a sve od momenta kada se, prema tvrdnjama porodice, uputila kod dečka u Beograd.

Kako je porodica nestale Noe ispričala za Espreso, poslednji put su se sa ćerkom čuli 17. juna i od tada više nije dostupna na telefon, a porodica do danas nema nikakvih informacija.

Porodica je nestanak prijavila dva dana kasnije, 19. juna, a ovu informaciju potvrdili su iz MUP-a za Espreso.

Nestala Noa Milivojev
Nestala Noa Milivojevfoto: Društvene mreže

"I dalje tražimo naše dete i nećemo nikada odustati dok ga ne nađemo. Nema ni traga, ni glasa... Očajni smo i slomljeni, samo se nadamo da je dobro", rekli su roditelji nestale Noe za Espreso.

Kako su dodali, policija ispituje slučaj, ali još uvek nema nikakvih informacija o Noi Milivojev, što od policije, što od prijatelja i okoline.

"Dečko kod kog se uputila negira da je video uopšte i sve poriče", kažu oni.

Inače, nestala devojka bila je veoma aktivna na društvenim mrežama, posebno na Tik-Toku gde je poslednji video objavila tog 17. juna od kada joj se izgubio svaki trag.

S obzirom da su se poslednjih dana pojavili komentari sa Noinog naloga, njena majka nam je kazala da ona ima pristup Tik-Tok profilu svog deteta i da na taj način takođe pokušava da proširi vest o Noinom nestanku kako bi se eventualno došlo do nekih informacija.

Povodom vesti o nestanku Noe Milivojev (18) oglasio se i Beograd Prajd.

- Svedoci smo sve alarmantnijem porastu mizoginije i transfobije u našem društvu, brojeći 18 femicida od početka godine u Srbiji, i čak 327 ubistava transrodnih i rodno varijantnih osoba na globalnom nivou, po podacima svetske organizacija Transrespect vs Transphobia Worldwide (TvT). Ovom prilikom očekujemo od nadležnih organa da i sami uzmu u obzir ove informacije. Beograd Prajd i udruženje Da Se Zna! ovim putem zahtevaju od nadležnih organa da ubrzaju proces istrage i pronalaska Noe Milivojev. - navodi se u saopštenju na zvaničnom sajtu Beograd Prajd-a.

Podsetimo, u trenutku nestanka Noa je na sebi imala roze haljinu, crne patike i beli ranac. Prepoznatljiva je po dugoj kosi s kikicama koja je roze boje.

Porodica moli da sve informacije, ukoliko ih imate, prosledite policiji.

Bonus video: MISTERIOZNI NESTANAK ANE VOLŠ

02:58

MISTERIOZNI NESTANAK ANE VOLŠ

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.