NEVREME POTOPILO TRSTENIK: Bujice se slivaju ulicama, scene kao iz FILMOVA (VIDEO)
Bujica, Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

užas

NEVREME POTOPILO TRSTENIK: Bujice se slivaju ulicama, scene kao iz FILMOVA (VIDEO)

Na snimcima koji se mogu videti na Instagram stranici 192 bujice blatnjave vode slivaju se niz trsteničke saobraćajnice

Objavljeno:

U Trsteniku je tek počelo saniranje štete koju su nedavne poplave izazvale na putnoj infrastrukturi, a danas su posle obilnih padavina ulice ponovo pod vodom.

Na snimcima koji se mogu videti na Instagram stranici 192 bujice blatnjave vode slivaju se niz trsteničke saobraćajnice.

Na jednom od snimaka prikazano je gradilište Moravskog koridora kod Trstenika na kom su zbog olujnog vetra i kiše obustavljeni radovi.

Ovo nevreme onemogućilo je nastavak čišćenja i uređenja kanala i korita reka, koje su se prilikom obilnih padavina izlile i napravile štetu lokalnom stanovništvu.

Građani kojima je pričinjena šteta na poljoprivrednim usevima/kulturama i/ili na objektima (stambeni i poslovni) na teritoriji opštine Trstenik, ranije su pozvani da prijave nastalu štetu Opštinskoj upravi opštine Trstenik – Komisiji za popis i procenu štete od elementarne nepogode – poplave na teritoriji opštine Trstenik, a prijave građana će se primati zaključno sa 12. avgustom.

Obrasci se mogu preuzeti svakog radnog dana na pisarnici Opštinske uprave Trstenik, u Kancelariji za poljoprivredu Opštinske uprave opštine Trstenik i u mesnim kancelarijama na teritoriji opštine Trstenik.

(Espreso/rtvtrsteniik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.