TUGA DO NEBA, PREMINULA ANĐELINA! Maleni borac nije IZDRŽAO, beba rođena pre vremena
Foto: Profimedia

ogromna tuga

TUGA DO NEBA, PREMINULA ANĐELINA! Maleni borac nije IZDRŽAO, beba rođena pre vremena

Anđelina je rođena u sedmom mesecu, baš kao i njene dve sestrice

Objavljeno: 18:37h

Prevremeno rođena beba Anđelina Ćoćić iz Kožetina kod Aleksandrovca je preminula.

Anđelina je rođena u sedmom mesecu, baš kao i njene dve sestrice. Bile su to prve trojke rođene u Aleksandrovcu posle 20 godina.

Kako navode Nezavisne narodne novine Rasinskog okruga na Fejsbuk profilu, kanila neophodna za život bebe je stigla na vreme, ali mala Anđelina nije izdržala. Anđelina Ćoćić je sahranjena danas.

Ćoćići su trojke dobili posle postupka vantelesne oplodnje, čemu je prethodila borba za potomstvo duga 12 godina. Bebice su došle su na svet u GAK Narodni front u Beogradu prošlog novembra.

Kako je prošlog meseca ispričao za Novosti otac Vlada Ćoćić, sve je bilo u redu kada su se devojčice rodile.

- Posle nekoliko sati kod Anđeline je došlo do komplikacija, zbog nerazvijenosti pluća - objasnio je tada za Novosti Vlada Ćoćić, otac trojki. - Urađena je trahinostoma, Anđelina je bila na respiratorima. To je bio jedini način da se spase.

Roditelji su ranije ispričali za Novosti da nisu socijalno ugroženi, ali da su ih dugotrajni napori da postanu roditelji i briga o rođenim trojkama finansijski potpuno "iscedili". Uz podršku države, roditelji su uspeli da kupe poseban aparat za kiseonik.

Bonus video:

03:05

SUPRUGA MI JE PREMINULA ZBOG NEODAZIVANJA HITNE POMOĆI! Pilipović: Potrebne su sistemske promene u zdravstvu, a jedna je KLJUČNA

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.