HITNO SE OGLASILO MINISTARSTVO ZDRAVLJA POVODOM STANJA OCA MALE NINE! Ovo je upravo saopšteno
Zoran i Nina Ninković, Foto: RINA

VAŽNO

HITNO SE OGLASILO MINISTARSTVO ZDRAVLJA POVODOM STANJA OCA MALE NINE! Ovo je upravo saopšteno

U direktnom kontaktu, gospođa Ninković je zahvalila na ponuđenoj pomoći

Objavljeno: 15:16h

Ministarstvo zdravlja Srbije saopštava da je upoznato sa zdravstvenim stanjem gospodina Zorana Ninkovića iz Novog Sada, kao i da je u poslednja dva dana u direktnom kontaktu sa porodicom, odnosno suprugom Natašom Ninković.

- U cilju sagledavanja mogućih rešenja zdravstvenog problema povodom kojeg se g. Ninković obratio javnosti radi prikupljanja humanitarne pomoći za obavljanje pregleda u inostranstvu, Ministarstvo je konsultovalo obe državne zdravstvene ustanove u kojima se ranije lečio, odnosno Klinički centar Vojvodine i Kliničko bolnički centar Zvezdara. Porodici Ninković, u ime Ministratsva zdravlja i ministarke lično, obratila se državna sekretarka dr Vesna Turkulov, koja je ponudila kompletnu stručnu, finansijsku i sve druge vrste pomoći, kako bi pacijentu što pre bila postavljena dijagnoza i sačinjen predlog daljeg lečenja - navodi se u saopštenju i dodaje:

1 / 4 Foto: FACEBOOK/PRINTSCREEN/ZORICA BLAGOJEVIC

- U direktnom kontaktu, gospođa Ninković je zahvalila na ponuđenoj pomoći i saopštila državnoj sekretarki da je odluka porodice da pregledi budu obavljeni u Moskvi u ustanovi koju su sami izabrali, za šta je prikupljen potreban iznos, te da će porodica naknadno iz Moskve putem društvenih mreža saopštiti ime ustanove i rezultate pregleda. Ministarstvo zdravlja ostaje na raspolaganju za sve vrste pomoći g. Ninkoviću i zahvaljuje građanima koji su još jednom pokazali visok nivo humanosti i empatije.

Bonus video:

02:30

MOJ CILJ JE DA POMOGNEM TATI DA OZDRAVI! Majka nije verovala u ideju: Nina prodaje krofne i limunade za lečenje u Moskvi

(Espreso /Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.