DANAS POSEBNO OBRATITE PAŽNJU! AMSS izdao upozorenje vozačima u Srbiji
Mokri kolovozi, Foto: Aleksandra Čolić

oprez!

DANAS POSEBNO OBRATITE PAŽNJU! AMSS izdao upozorenje vozačima u Srbiji

Ima i zadržavanja na granicama

Objavljeno:

Promena vremena ponovo vraća teže uslove za vožnju, zato je prilagodite promenljivom stanju kolovoza, jer su voda na putu i slabija vidljivost najčešći uzroci saobraćajnih udesa, zastoja, prekida ali i iznenadnih kvarova na vozilu, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Povremeni pljuskovi praćeni vetrom bili su tokom noći prvo na severu zemlje, a sada će vozačima ova promena vremena doneti teže uslove na jugozapadu i jugu Srbije.

Kiša u Srbiji
Kiša u Srbijifoto: beta dragan gojić, beta Emil Vas

Na putevima u Vojvodini tokom prepodneva magla i sumaglica mogu otežavati vidljivost, dok vozačima na putevima područja Čačak, Požege, Ivanjice, Užica Prijepolja i Novog Pazara, pored mokrih kolovoza, preti opasnost i od manjih odrona zemlje i kamena.

Zato danas budite spremni na iznenadne, a povremeno i jače pljuskove, sporiju vožnju i duže vreme putovanja, savetuje AMS S. Prema informacijama Uprave granične policije, teretna vozila jutros na graničnom prelazu Bezdan, na izlasku iz zemlje čekaju šest sati. Teretnjaci po četiri sata čekaju na Horgošu, Kelebiji, Batrovcima i Bogojevu, a na Šidu sat i po.

AMSS navodi da su navedena zadržavanje posledica aktivnosti susednih graničnih organa.

Bonus video:

02:58

DANI SVE TOPLIJI, A U PETAK MAKSIMALNE VRUĆINE?! Meteorolog: Nakon tropske nedelje sledi NAGLI OBRT! Oluje pa azurski anticiklon?

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.