DANAS POČINJE PRIJEMNI ISPIT ZA FON: Ovo je detaljna satnica sa VAŽNIM DATUMIMA!
Amfiteatar / Ilustracija, Foto: Damir Dervišagić

FAKULTETI

DANAS POČINJE PRIJEMNI ISPIT ZA FON: Ovo je detaljna satnica sa VAŽNIM DATUMIMA!

Preliminarna rang lista primljenih kandidata biće objavljena u sredu do 14 sati

Objavljeno:

Ako želite da upišete ovu visokoškolsku ustanovu, nemate mnogo vremena da se premišljate budući da danas počinje prijemni za upis!

Na sajtu FON-a objavljeni su detalji celog upisa, a prijemni ispit iz matematike za sve zainteresovane polaže se danas od 10 do 13 sati na Beogradskom sajmu.

FON
foto: UPIS.FON.BG.AC.RS/PRINTSCREEN

"Prijemni ispit iz matematike se polaže u utorak, 27. juna na Beogradskom sajmu, Bulevar vojvode Mišića 14 – Hala 1 i Hala 4. Kanadidati su u obavezi da se pojave ispred hale u kojoj su raspoređeni najkasnije do 8:15 i da sa sobom obavezno ponesu: identifikacioni dokument (ličnu kartu ili pasoš) i prijavu na konkurs. Preporučuje se kandidatima da sve ostale lične stvari (torbice, rančeve, mobilne telefone, satove i sl.) ne nose sa sobom. Prijemni ispit iz matematike počinje u 10.00 sati.", navodi se na sajtu i dodaje da će rešenja testa iz matematike biće objavljena do 18 sati na sajtu Fakulteta.

Pored matematike, zainteresovani polažu i Test opšte informisanosti, koji se polaže u sredu 28. juna 2023. od 10. do 10:45 sati, a rezultati tog ispita biće objavljeni istog dana do 21 sat.

FON
foto: UPIS.FON.BG.AC.RS/PRINTSCREEN

Preliminarna rang lista primljenih kandidata biće objavljena u sredu do 14 sati i na nju mogu da se podnesu žalbe Centralnoj komisiji. Na sajtu FON-a objavljeno je i da će konačna rang lista izaći 1. jula 2023. do 21 sat nakon čega se očekuje upis.

Kako je ranije saopšteno, najveće interesovanje u Beogradu je upravo za ovaj fakultet.

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.