"NE MOGU DA VERUJEM DA SE TAKO PONAŠAJU..." Lepa Ruskinja oplela po BALKANCIMA, pitali je za SAVET, a ONA...
Ruskinja, Foto: Printscreen/Tik Tok/bonawow

lepotica

"NE MOGU DA VERUJEM DA SE TAKO PONAŠAJU..." Lepa Ruskinja oplela po BALKANCIMA, pitali je za SAVET, a ONA...

Ruskinja koja trenutno živi u Beogradu otvorila je dušu i otkrila kakvi su zapravo balkanski muškarci

Objavljeno:

Sve više lepih Ruskinja preplavilo je prestonicu Srbije. Možemo da ih čujemo i vidimo skoro na svakom koraku u poslednje vreme, tačnije nakon početka rat u Ukrajini. Jedna od njih je i lepotica koja se na društvenim mrežam potpisuje kao "bonawow".

Ono što je Srbe zanimalo, te su joj postavili pitanje, jeste - Kako osvojiti srce mladih devojaka iz Rusije u Beogradu? Ubrzo je usledi nimalo očekivani odgvor:

"Znate kako, naše devojke koje su došle ovde, one su baš iznenađene kako se balkanski muškarac ponaša sa ženama. One očekuju neke stvari koje muškarac treba da učini, da osvoji devojku, treba da se potrudi, a ovde muškarac neće ništa. Znači to je problem. Moj vam je savet da budete pažljivi, pošaljite joj cveće, a ne samo da je zovete na kafu, to je stvarno…"

Potom je u sledećem video dodala da naravno, postoje normalni muškarci, kulturni vaspitani koje je sretala u Srbiji: "Ima svakakvih, ali samo vi pazite koji su najgori, da ne budete uopšte u dodiru sa njima", savetovala je devojke na kraju.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.