Zbog njega ćete biti ponosni što ste SRBI! Futuristicki elektro motor predstavljen na sajmu automobila i motora! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Pavle Kaplanec

KAPA DOLE

Zbog njega ćete biti ponosni što ste SRBI! Futuristicki elektro motor predstavljen na sajmu automobila i motora! (FOTO) (VIDEO)

Konceptualni dizajn futuristiškog elektro motora prvi put je predstavljen javnosti na sajmu automobila i motora - Motopassion 2017. Nakon samo dva dana koncept je postao senzacija.. dizajn potpisuje mladi industrijski dizajner Dušan Đokic i o tome govori ekskluzivno za Espreso.co.rs
Objavljeno: 22:28h

Kako si došao na ideju da napraviš nešto popout ovoga? Postoji mnogo ljudi koji se bave sličnim stvarima, a opet, ti si jedan od najuspešnijih. U čemu je tajna?

foto: Pavle Kaplanec

- Od samog početka imam viziju i jasno definisan put. Kombinacijom znanja iz oblasti dizajna, inžinjerstva, marketinga I same psihologije ljudi, trudim se da svaki koncept bude ispred svog vremena. Da bude upečatljiv i upamćen nakon samo jednog susreta.

Čak i najmanjem projektu pristupam maksimalno profesionalno i posvećeno, trudim se da imam što bolju komunikaciju sa klijentima I u takvoj atmosferi za rad, produktivnost je zagarantovana. Mislim da bismo to mogli nazvati tajnom uspeha.

Pored futurustickog elektro motora, na sajmu je predstavljena i maketa za konceptualni dizajn Harley Davidsona, koji je prosle godine proglasen za najbolji rad u oblasti industrijskog dizajna u Srbiji.

Šta najviše privlači ljude u tvom radu? Koliko njih se javilo povodom tvoj poslednjeg projekta?

- Kao i sa klijentima, tako i sa ljudima koji pokažu interesovanje za moj rad, trudim se da imam što bolju komunikaciju, jer se iz svakog komentara ili predloga može nešto novo naučiti. Ono što se do sada pokazalo kao nešto što im se dopada jesu smela idejna rešenja, vizionarsko razmišljanje i naša pristupačnost.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.