SJAJNA VEST: Uvedeni kasni večernji polasci vozova na relaciji Beograd-Novi Sad-Beograd
Soko, Foto: Printscreen/youtube/ XSVXNK

ODLUKA

SJAJNA VEST: Uvedeni kasni večernji polasci vozova na relaciji Beograd-Novi Sad-Beograd

Iz kompanije "Srbija voz " podsećaju da svakog dana na relaciji Beograd - Novi Sad - Beograd, brzi vozovi saobraćaju u više od 30 redovnih polazaka

Objavljeno:

Kompanija "Srbija Voz" saopštila je da je zbog velikog interesovanja putnika uvela dodatne kasne večernje polaske Regio Ekspres voza na relaciji Beograd Centar - Novi Sad, prenosi Tanjug.

Poslednji polazak novog Rego Ekspres voza ka Novom Sadu iz stanice Beograd Centar je u 23.40, i on sa putnicima u Novi Sad stiže u 00.29. Stajališta ovog voza su: Novi Beograd, Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška, Sremski Karlovci i Petrovaradin.

Iz Novog Sada ka Beogradu, poslednji polazak Regio Ekspres voza je u 23.50 i on u stanicu Beograd Centar stiže u 00.38 časova. Stajališta ovog voza su: Sremski Karlovci, Beška, Inđija, Stara Pazova, Nova Pazova, Batajnica i Novi Beograd.

Iz kompanije "Srbija voz " podsećaju da svakog dana na relaciji Beograd - Novi Sad - Beograd, brzi vozovi saobraćaju u više od 30 redovnih polazaka, a sve informacije o redu vožnje putnici mogu dobiti putem sajta i mobilne aplikacije.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.