NIJA ISTA CENA AKO PUTUJETE SAMI ILI SA PORODICOM: Evo koliko KOŠTA putno osiguranje i zašto treba da ga imate
Putovanje, Foto: Damir Dervišagić, Beta Dragan Gojić

važno!

NIJA ISTA CENA AKO PUTUJETE SAMI ILI SA PORODICOM: Evo koliko KOŠTA putno osiguranje i zašto treba da ga imate

Važno je napomenuti da ulazak u stranu zemlju u kontinuitetu ne sme da bude duži od 45 dana

Objavljeno:

Sezona letnjih odmora uveliko je počela, a oni koji planiraju letovanje u jeku sezonu uveliko prate informacije o tome gde će ovog leta moći na more. Osim informacija o ceni samog puta i smeštaja, većinu intresuje u koliko novca ovog leta moraju da izdvoje za putno zdravstveno osiguranje kao i to da li postoje popusti za porodična putovanja.

Kako nam je nedavno objasnila stručnjakinja za osiguranja u Srbiji, putna osiguranja najčešće pokrivaju iznos od 30.000 evra za teritorijalno pokriće zemlje EU. Cena za porodična putovanja koja uključuju pakete dvoje odraslih i 2-5 dece kreće se od 2.900 dinara do 5.600 dinara za 10 dana, zavisno kod kog osiguranja je ugovorena polisa. Za nekih 20 odsto je skuplje ako se uključi i rizik od COVID-19.

Putovanje
Putovanjefoto: Profimedia

Multi polisa se najviše isplati ljudima koji često putuju. A za porodice porodična polisa koja za godinu dana oko 100 evra i porodica koliko god puta da ide negde i vraća se, ima osiguranje na godinu dana. Važno je napomenuti da ulazak u stranu zemlju u kontinuitetu ne sme da bude duži od 45 dana jer posle toga počinje boravak, a ova polisa se ne kupuje za tu vrstu boravka u inostranstvu.

Multi polisa ima pokriće od 30.000 evra i važi za ceo svet. Što znači ako ste u USA, osiguranje će sve do 30.000 evra finansirati, a preko ove sume pada na teret osiguranika odnosno putnika.

01:05

OVI LJUDI SU GLAVNA META SEKTI! Ako se domognu njih POSTAJU ZNATNO JAČI! Sektolog: Putovanje u Ameriku će vam se OBITI O GLAVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.