PLAŽA U SRBIJI KOJOJ MOGU DA POZAVIDE I ONE NA MORU: Nosi SPECIFIČNO ime, a stanovnici OVOG GRADA je OBOŽAVAJU!
Plaža / ilustracija, Foto: Profimedia

ZNATE LI O ČEMU JE REČ?

PLAŽA U SRBIJI KOJOJ MOGU DA POZAVIDE I ONE NA MORU: Nosi SPECIFIČNO ime, a stanovnici OVOG GRADA je OBOŽAVAJU!

Razmišljate gde da provedete predstojeće vrele letnje dane, a ne želite da napustite Srbiju? Ovo mesto je prava destinacija za vas

Objavljeno:

Plaža Brioni nalazi se na obali reke Save, u Sremskoj Mitrovici. Plaža je popularna destinacija za sve stanovnike Sremske Mitrovice i okolnih naselja, naročito u letnjem periodu, kada je potrebno osvežiti se i naći zaklon od jakog sunca.

Plaža se godinama uređuje za svaku sezonu, a sadržaji se u skladu sa potrebama i aktuelnim trendovima dopunjuju, što ovu mitrovačku oazu čini sve posećenijom.

Na ovoj plaži tokom leta boravi i do 5000 ljudi. Ulaz na plažu je besplatan. U njenom sastavu se nalaze i sportski tereni za odbojku, košarku i stoni tenis.

Plaža je opremljena toaletima, tuševima, kabinama za presvlačenje, a tu su još i restorani i brojni drugi ugostiteljski objekti. Za bezbednost svih posetilaca brinu se spasilačka i lekarska ekipa.

Plaža Brioni je nastala pre Drugog svetskog rata, kada je jedan ugledni stanovnik Mitrovice odlučio da ogradi deo zemljišta uz obalu, naspe ga peskom i pretvori u plažu. U vodama Save u blizini plaže se mogu voziti skuteri i gliseri.

Bonus video:

04:13

NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA

(Espreso / Lepote Srbije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.