PIJANI TEHNIČAR TERAO PACIJENTKINJE DA SE SKIDAJU! Horor na psihijatriji u Prokuplju odigrao se tokom noći!
Foto: Zorana Jevtić, Ilustracija

strašno

PIJANI TEHNIČAR TERAO PACIJENTKINJE DA SE SKIDAJU! Horor na psihijatriji u Prokuplju odigrao se tokom noći!

Najverovatnije pijan, on se popeo na sprat i zajedno sa još jednim tehničarem počeo da maltretira pacijente psihijatrije predstavljajući se kao doktor
Objavljeno:

Tehničar sa Odeljenja neurologije, najverovatnije u pijanom stanju, u noći između 20. i 21. marta, predstavljajući se kao doktor iz Niša, postrojavao je pacijente psihijatrije tokom noći, iživljavao se nad njima, a jednu ženu je, kako saznajemo, terao i da se svlači gola.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sve vreme dok je trajalo maltretiranje, dežurna doktorka je bila u svojoj prostoriji i nije reagovala jer je, navodno, za incident saznala tek ujutru.

Prema saznanjima Južnih vesti, tehničar sa Odeljenja neurologije koje se nalazi na prizemlju iste zgrade gde i psihijatrija, te noći je slavio rođendan.

Najverovatnije pijan, on se popeo na sprat i zajedno sa još jednim tehničarem počeo da maltretira pacijente psihijatrije predstavljajući se kao doktor.

Među maltretiranim pacijentima našla se i 26-godišnja V. J, inače supruga Aleksandra J. iz Beograda.

On je čitav slučaj prijavio policiji i kaže da nije mogao da veruje ono što mu je supruga ispričala, a što joj se desilo te noći.

Najpre se u pola noći pojavio na Odeljenju probudio pacijente i predstavio se kao doktor iz Niša. Počeo je da ih maltretira i postrojava po hodniku, a moju suprugu je terao da se skine gola, dodirivao je po genitalijama i grudima. Žena mi se požalila da je bilo užasno – priča suprug Aleksandar.

On kaže da mu je supruga potvrdila da nije bilo seksualnog odnosa, ali da je bolničar fizički maltretirao, šamarao je i terao da se skine.

Tvrdi da je njegova supruga sada u gorem stanju nego što je primljena pre dvadesetak dana, iako se, kako kaže, oporavak nekoliko dana pre incidenta video.

Bolnica suspendovala 4 tehničara

Direktorka prokupačke Opšte bolnice dr Snježana Arsić kaže za Južne vesti da je odmah formirana komisija za unutrašnji nadzor koja je suspendovala četvoricu tehničara do okončanja postupka.

- Odmah sam formirala komisiju, pozvala sve zaposlene u toj smeni i obavila razgovor sa njima. Nesumnjivo je da je bilo propusta, pa smo odlučili da suspendujemo četvoricu tehničara, a vinovnik celog incidenta koji je među njima, nejverovatnije će dobiti i otkaz ugovora – rekla je direktorka bolnice Snježana Arsić.

Ona potvrđuje da su odmah obaveštene sve nadležne institucije koje će ispitati čitav slučaj.

(Espreso.co.rs / Južne vesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.