PRVI SNIMAK MARKA MILOŠEVIĆA POSLE VIŠE OD 20 GODINA! Evo gde je sada, NE BISTE GA PREPOZNALI (VIDEO)
Marko Milošević, Foto: Printscreen/BKTV

šok za javnost

PRVI SNIMAK MARKA MILOŠEVIĆA POSLE VIŠE OD 20 GODINA! Evo gde je sada, NE BISTE GA PREPOZNALI (VIDEO)

Na snimku koji traje nešto manje od 50 sekundi, Zaldastanov najavljuje Miloševića, koji se potom obraća okupljenima ponavljajući reči svog oca zapisane na spomeniku

Objavljeno:

Marko Milošević, sin bivšeg predsednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića, pojavio se prvi put u javnosti posle više od 20 godina! Milošević je snimljen u Moskvi na otkrivanju spomenika svom ocu, i to u društvu Aleksandra Zaldastanova zvanog Hirurg, bliskog saradnika i prijatelja Vladimira Putina i vođe opskurne motociklističke grupe "Noćni vukovi".

Na snimku koji traje nešto manje od 50 sekundi, Zaldastanov najavljuje Miloševića, koji se potom obraća okupljenima ponavljajući reči svog oca zapisane na spomeniku.

-Kao što je ovde na tablici napisano, mi smo, nažalost, bili proba onoga se dogodilo sa Rusijom i što se sada događa u Ukrajini. Jugoslovenski ratovi su to isto, samo je sada u Ukrajini – ubrzana varijanta. Mi smo nažalost, bitku izgubili, ali rat, nadam se, nismo. Na našim greškama i na našoj sudbini, Rusi su naučili lekciju i pobedićemo! Za pobedu - rekao je Milošević, stojeći ispred srpske zastave, nakon čega je jedan od okupljenih uzviknuo "Srbina čuva slava!"

Marko Milošević
foto: Twitter/Kosta Konstantinović

Ostario i osedeo

Inače, Miloševićev sin izgleda poprilično neprepoznatljivo u odnosu na poslednje dostupne fotografije od pre više od 20 godina, vidno je ostario i osedeo. On se nije pojavljivao u javnosti nakon što je, nakon pada režima svog oca 5. oktobra pobegao u Rusiju pošto je optužen zbog sumnji za učešće u organizovanom kriminalu. Već 7. oktobra napustio je Srbiju i preko Pekinga otišao u Moskvu gde je dobio politički azil.

Život u moskovskoj ilegali

Od tada je živeo u potpunoj ilegali, o njemu su tek povremeno stizale informacije, pričalo se da vodi unosan biznis u ruskoj prestonici, da se ponovo oženio... U Srbiji je za njim na snazi poternica Interpola, po kojoj bi trebalo da bude uhapšen ako bi se pojavio u zemlji.

Inače, spomenik Slobodanu Miloševiću otkriven je u Moskvi na Trgu Evrope koji se nalazi u širem centru ruske prestonice. Spomenik dva metra visok napravio je srpski vajar Dragan Radenović koji je priznat i cenjen i u Rusiji jer je član Ruske akademije umetnosti.

01:16

ČANAK ISPRIČAO ŠTA SE DEŠAVALO U NOVOM SADU 4. OKTOBRA: Čekali smo Miloševića kod mosta, mnogi su mogli da slete u Dunav!

(Espreso/Happy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.