DONIRANO 10 LAPTOP RAČUNARA OŠ „JOVAN RISTIĆ“ U BORČI: Pomoć đacima da lakše savladaju Digitalni svet
Donacija laptopova Osnovnoj školi "Jovan Ristić", Foto: foto: Fondacija Zajedno za osmeh

pomoć školarcima

DONIRANO 10 LAPTOP RAČUNARA OŠ „JOVAN RISTIĆ“ U BORČI: Pomoć đacima da lakše savladaju Digitalni svet

Petrović je naglasio da je podrška podizanju kvaliteta obrazovanja visoko na lestvici ciljeva Fondacije i da će i u budućnosti nastaviti sa sličnim akcijama

Objavljeno:

Fondacija ”Zajedno za osmeh” donirala je 10 laptop računara sa pratećom opremom Osnovnoj školi ”Jovan Ristić” u Borči.

Donaciju vrednu preko 300.000 dinara uručio je Goran Petrović, upravitelj Fondacije, a ispred OŠ “Jovan Ristić”, donaciju su primile Andrijana Šikl Erski, direktorka škole i Aleksandra Jovanović, član školskog odbora.

Petrović je naglasio da je podrška podizanju kvaliteta obrazovanja visoko na lestvici ciljeva Fondacije i da će i u budućnosti nastaviti sa sličnim akcijama.

1 / 2 Foto: foto: Fondacija Zajedno za osmeh

”Deca su budućnost naše zemlje. Želimo da pomognemo koliko smo u mogućnosti kako bi im obezbedili najbolje uslove za razvoj i učenje“, kaže Petrović za Espreso.

„U razgovoru sa direktorkom škole u članovima školskog odbora saznali smo da škola ima potrebu za računarima koji će pomoći u učenju učenicima od prvog do četvrtog razreda, s obzirom da učenici starijih razreda imaju svoj kabinet za infomatiku. Želeli smo ovom donacijom da im omogućimo da lakše i bolje savladaju predmet Digitalni svet“, naglasio je Petrović.

Petrović je podsetio da je Fondacija pre nekoliko nedelja izdala knjigu ”Vaspitač zna, vaspitač ume, decu da voli i da razume”, u cilju podrške predškolskom obrazovanju.

Fondacija „Zajedno za osmeh“ osnovana je 2019. godine i bavi se pomoći deci oboleloj od raka, podrškom obrazovanju dece, pomoći marginalizovanim i ugroženim grupama stanovništva, a kroz svoje delovanje radi i na poboljšanju kvaliteta zdravstvenih usluga za decu. U svom dosadašnjem radu realizovala je niz akcija obnove kuća za decu, doniranja medicinske opreme za dečja odeljenja, a neizostavan deo aktivnosti čine redovne donacije u hrani, odeći, školskom priboru i kućnim potrepštinama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.