OVA NOVINA IZ ER SRBIJE ĆE OBRADOVATI MNOGE NAŠE GRAĐANE: Od danas DIREKTAN LET do omiljenog letovališta
Er Srbija, Foto: Nebojša Mandić

SJAJNO

OVA NOVINA IZ ER SRBIJE ĆE OBRADOVATI MNOGE NAŠE GRAĐANE: Od danas DIREKTAN LET do omiljenog letovališta

Inauguracioni let Er Srbije svečano je dočekan na međunarodnom aerodromu u Hanji

Objavljeno:

Er Srbija je danas, letom JU754, uvela direktnu sezonsku liniju do Hanje na grčkom ostrvu Kritu. Do nove destinacije, nacionalna avio-kompanija će saobraćati tri puta nedeljno, svakog ponedeljka, četvrtka i nedelje.

Inauguracioni let Er Srbije svečano je dočekan na međunarodnom aerodromu u Hanji, koji se nalazi na poluostrvu Akrotiri, samo 14 kilometara udaljen od grada.

„U susret glavnom delu letnje sezone, neke od popularnih čarter destinacija smo uveli u redovan saobraćaj. Putnicima je od danas na raspolaganju naša direktna linija do Hanje, koja daje mogućnost još lakšeg pristupa tom letovalištu, koje krase plaže sa kristalno čistom vodom i finim belim peskom. To je naša druga destinacija na Kritu, pored Irakliona, do kog smo nedavno počeli da letimo u redovnom saobraćaju“, izjavio je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Drugi po veličini na Kritu, lučki grad Hanja, ima bogatu istoriju i kulturno nasleđe. Poznat po očuvanim kulturno-istorijskim spomenicima i šarmantnim ulicama, stari deo grada privlači turiste širom sveta. Zadivljujuće palate, umetnička dela i pomorski duh utkan je u svaki deo ostrva. Jedan od simbola grada je svetionik koji je sačuvao izgled iz 1830. godine.

Er Srbija putnicima omogućava dobre veze od Hanje, preko Beograda, do Amsterdama, Berlina, Bolonje, Ciriha, Diseldorfa, Kopenhagena, Hamburga, Frankfurta, Pariza, Praga, Rima, Venecije, Ljubljane, Zagreba, Podgorice i mnogih drugih gradova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.