SENIORKE SK "SPARTAK" BRILJIRALE NA PRVENSTVU SRBIJE U IVANJICI!
Seniorke SK "Spartak", Foto: Subotica živi

grad sporta

SENIORKE SK "SPARTAK" BRILJIRALE NA PRVENSTVU SRBIJE U IVANJICI!

Po povratku sa prvenstva, usledio je i tradicionalni prijem kod gradonačelnika Stevana Bakića, koji je ovom prilikom istakao da je prijem sportista jedna od tradicija koja se sigurno neće menjati

Objavljeno:

Iz dana u dan sportisti iz Subotice svojim uspesima nastavljaju da pokazuju zašto baš ovaj grad nosi titulu “Grad sporta”! Nizu fenomenalnih uspeha priključile su se i seniorke Streljačkog kluba “Spartak” koje su na nedavno održanom Prvenstvu Srbije serijskom vazdušnom puškom u Ivanjici odbranile ekipnu titulu prvaka države u sastavu Milica Ikić, Jelena Todorović i Sanja Sremački, a pored toga devojke su bile uspešne i u pojedinačnoj konkurenciji. Milica Ikić je po prvi put osvojila titulu prvaka države, dok je Jelena Todorović osvojila treće mesto. Po povratku sa prvenstva, usledio je i tradicionalni prijem kod gradonačelnika Stevana Bakića, koji je ovom prilikom istakao da je prijem sportista jedna od tradicija koja se sigurno neće menjati.

“Postoji jedno sportsko pravilo često citirano: “Tim koji pobeđuje, ne menja se”. Danas sam imao veliko zadovoljstvo i mi iz Gradske uprave, da primimo seniorke Streljačkog kluba “Spartak” koje su na nedavno završenom Prvenstvu Srbije u Ivanjici osvojile ekipnu titulu prvaka Srbije i pojedinačna priznanja. „Ti prijemi nisu samo promocija njihovih imena. Ti prijemi su i promocija sporta kao zdravog načina života, ti prijemi su i put kojim, ugledajući se na svoje idole, treba da idu mladi Subotičani. U razgovoru na prijemu sam saznao da je za deset prethodnih godina klub osvojio preko pedeset pehara. To je fantastičan uspeh. Ja samo mogu da im poželim da nastave da osvajaju titule i medalje” izjavio je gradonačelnik Subotice Stevan Bakić.

1 / 8 Foto: Subotica živi

Mlada nada streljačkog sporta Milica Ikić, državna prvakinja, izrazila je zahvalnost gradonačelniku Bakiću i njegovim saradnicima na toploj dobrodošlici i podršci, ali i zahvalnost svom timu i trenerima na bezuslovnoj podršci i pomoći.

“S obzirom na to da je ovo moja prva titula državnog prvaka, volela bih da se zahvalim i svom timu i svojim trenerima na podršci koju su mi pružali na ovom putu. Nadam se da ćemo u budućnosti imati još mnogo ovakvih uspeha“, izjavila je Milica Ikić, takmičarka Streljačkog kluba “Spartak” i državna prvakinja.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.