BOGATI GASTARBAJTER TRAŽI ŽENU PREKO OGLASA: Na mrežama ne prestaju da ga REŠETAJU, evo šta im BODE OČI! (FOTO)
Mladoženja, Foto: Profimedia

nisu mu ćutali

BOGATI GASTARBAJTER TRAŽI ŽENU PREKO OGLASA: Na mrežama ne prestaju da ga REŠETAJU, evo šta im BODE OČI! (FOTO)

Uslovi su mu bizarni

Objavljeno:

Ljubavni oglas jednog Balkanca zbog svog sadržaja postao je veoma viralan na društvenim mrežama. Naime, dobrostojeći muškarac, ako se da zaključuti po imovinskom stanju koje je naveo u tekstu, naveo je više osobina koje očekuje da buduća navesta poseduje, kao zahtve koje u braku kasnije treba da ispuni, i većina je bila više nego šokantna.

"Tražim žensku osobu da se uda za mene. Ženska mora da ima do 31 godine, mora ona biti zdrava osoba i da nije malokrvna. Treba da bude fakultetski obrazovana jer sam i ja završio školu. Ona mora da bude dobra kuvarica i da ne bude puno na Fejsbuku i da me ne vara sa drugim muškarcima. Imam svoja tri hotela u Evropi. Dame koje ispunjavaju moje zahteve neka mi se jave u inboks", pisalo je u oglasu koji se pojavio na društvenoj mreži Redit i očekivano izazvao veliki broj komentara.

Ljubavni oglas
Ljubavni oglasfoto: PRINTSCREEN/REDDIT

Ono što je posebno privuklo pažnju jeste ironija da neko u primetno nepismenom oglasu zahteva od buduće žene da bude fakultetski obrazovana.

"Vrtić nije škola"

"Milijoni kamijoni avijoni šampijoni", bio je jedan komentar koji ne aludirao na umetnuto slovo "j" u reči završiJo, a drugi su mu poručili da "vrtić nije škola".

Drugi su se osvrnuli na očekivanja u vezi sa zdravstvenim stanjem.

"Okači analizu krvi i nemoj da ti je palo na pamet da možeš prikriti anemiju", pisali su.

Treći su, pak, pokušali da opravdaju njegovo nepoznavanje pravopisa, pa vele, ako ima hotele u EUropi, moguće je da je negde preko i u školu išao.

"Verovatno se školovo u inostranstvu, a ovo mu je drugi jezik. Moguće da je elokventan i veoma školovan. Smejte se tome", glasio je komentar.

Bilo kako bilo, oglas je sve lepo zabavio, a mi se nadamo da je usamljeni muškarac ipak našao ženu po svojoj meri i volji.

(Espreso / zena.blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.