Sremska Mitrovica: ZLATO I BRONZA ZA MITROVAČKE DŽUDISTKINJE na Evropskom prvenstvu u borilačkim sportovima
Judo klub "Sirmium"/facebook

SJAJNO

Sremska Mitrovica: ZLATO I BRONZA ZA MITROVAČKE DŽUDISTKINJE na Evropskom prvenstvu u borilačkim sportovima

Na otvorenom prvenstvu u Beogradu, Teodora i Katarina su potvrdile ušpešni niz Džudo kluba “Sirmium” iz Sremske Mitrovice.

Objavljeno:

Beograd je bio domađin Evropskog otvorenog školskog prvenstva u borilačkim sportovima. U Hali 2 Beogradskog sajma takmičari su odmerili snage i veštine u različitim borilačkim sportovima kao što su džudo, sambo, tekvondo, karate i rvanje. Organizator takmičenja je Evropski savez za školski sport uz tehničku podršku nacionalnih saveza i Saveza za školski sport Srbije, a učestvovali su takmičari iz Srbije, Republike Srpske (BiH), Azerbejdžana, Ukrajine, Moldavije, Rumunije i Crne Gore.

1 / 4

Svoje veštine i umeće pokazali su i članovi Džudo kluba “Sirmium” iz Sremske Mitrovice čiji se uspesi samo nižu. Tako je bilo i ovoga puta, pa su odličja donele Teodora Vuksanović i Katarina Tomić iz ovog sremskomitrovačkog kluba. Teodora je osvojila bronzanu medalju, a Katarina zlatno odličje, pa su postale zlatna i bronzana evropska školska šampionka. Takmičenja su održana 30. i 31. maja.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.