"ZA ČIM NAJVIŠE ŽALITE U ŽIVOTU?" Filip postavio Srbima pitanje i OTVORIO ŽIVOTNE RANE, odgovori su DA SE RASPLAČEŠ
Razmišljanje, Foto: Profimedia

ispovesti

"ZA ČIM NAJVIŠE ŽALITE U ŽIVOTU?" Filip postavio Srbima pitanje i OTVORIO ŽIVOTNE RANE, odgovori su DA SE RASPLAČEŠ

"Šta je to što ste oduvek hteli a nikada niste uradili, ili se kajete što ste uradili? Za čim generalno najviše žalite?"

Objavljeno:

Ne postoji čovek na planeti Zemlji koji ne žali za nečim. To nam najčešće mogu potvrditi stariji ljudi koji uglavnom žale za onim što nisu uradili u svom životu ili jesu a nisu trebali. Ipak nije bauk kada tako nešto čujemo i od mladih, što potvrđuje sledeći primer.

Želeći da podeli svoj žal za nekim stvarima koje nije uradio, mladić po imenu Filip pitao je Srbe na društvenoj mreži Redit, šta je to za čim ostali najviše žale u životu, ali napisao i svoj po njemu najveći propust u životu.

"Šta je to što ste oduvek hteli a nikada niste uradili, ili se kajete što ste uradili? Za čim generalno najviše žalite? Ja npr. nikad neću prežaliti što sam prestao da treniram kik boks da bih se posvetio fakultetu", napisao je mladić.

Ispod njegove objave, oglasili su se mnogi korisnici Redita koji su takođe podelili svoje gledište šta je to ono što nisu uradili a trebali su.

"Što nisam proveo više vremena sa ljudima kojih više nema i što sam njihovu želju za druženjem doživljavao kao smaranje. Je**ni id**t.", "Što sam otišao od jedne devojke a bila je žena mog života", Žalim što sam 11 godina proveo nadajući se da ce me cura koja me je drzala na rezervi zavoleti. J**o mi pas mater", pisali su mnogi ispod objave.

"Život je prekratak da bih živeo u čauri"

Neku su našli za shodno, te se požalili na svoje porodice i rođake i tom prilikom napisali donekle prave ispovesti.

"Ja nikad neću prežaliti što se nisam rodio u porodici punoj podrške", Žalim što sam toksičnoj majci dao još jednu poslednju šansu da imamo normalan odnos (godinama pošto sam se odselio), samo da bi mi se i tada namerno maksimalno us**la u život", "Što se nisam iskazivao kao osoba iz bojazni da se ne bih uklopio. Život je jedan, i prekratak je da bih živeo u ličnoj čauri", glasili su samo neki od komentara.

Ispod njih, ređali su se drugi komentari.

"Što sam odabrao školu umesto fudbala, ćale rekao da moram da izaberem jedno kad sam bio klinac. Danas svaku utakmicu rekreativnu igram kao da je prava ali to je mala uteha. Druga je definitivno propuštene devojke s kojima sam mogao da budem ali mi je uvek nešto drugo bilo preče, festivali, društvo, sport, video igre", bio je iskren mladić.

"Ne žalim, ko ga šiša što bi rekao moj deda"

A bilo je i onih koji koliko god grešili, ipak ne žale ni za čim.

"Ni za čim, iako sam napravio neke greške. Da su te greške mogle da se ne dese, ne bi se ni desile. Pored ćaleta koji žali za gomilom loših odluka, iz inata odbijam da me moje progone", "Ne kajem se i ne žalim ni za čim, jer sam u tom trenutku to hteo. Da li sam pogrešio, definitvno jesam", "Ne žalim, ko ga šiša, idemo napred što bi rekao moj deda. Taj čovek zna što živi, evo ga puni 87 ove godine", glasili su komentari onih koji su odlučili da ne tuguju za propuštenim prilikama.

Tu su se oglasili i oni sa šaljivim komentarima znajući da takvi komentari ozbiljnim temama uvek daju malo "šmeka".

"Ja kakav sam, žalim svoje sutra", "Uh, htedoh da napišem nešto, ali sramota me. Nisam spreman za ovakvu temu", "Žalim što nisam uzeo fisknu kamatu", bili su neki od šaljivih komentara.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.