OGNJEN (4) NE SEDI I NE HODA, ALI JE NASMEJANO DETE: Pomozimo mu da bude NAJSREĆNIJI DEČAK, Srbijo, ustani!
Ognjen Marinković, Foto: Humanost bez granica

154 na 2407

OGNJEN (4) NE SEDI I NE HODA, ALI JE NASMEJANO DETE: Pomozimo mu da bude NAJSREĆNIJI DEČAK, Srbijo, ustani!

Ognjen ne sedi i ne hoda ali i pored svih problema jako je veselo i nasmejano dete

Objavljeno:

Četvorogodišnjem Ognjenu na rođenju je dijagnostikovana spina bifida, a njegovo lečenje počelo je prvog dana po rođenju, kada je i operisan. Za dalje terapije i lečenje sada mu je neophodna novčana pomoć od oko dva miliona dinara.

Ognjen Marinković (4) iz Beograda je drugo dete iz druge uredne trudnoće, rođen deset dana pre termina. Na rođenju mu je dijagnostikovana spina befida, koja je operisana prvi dan po rođenju.

Tri nedelje Ognjen provodi na neonatologiji u UDK Tiršova, gde se javljaju prve konvulzije, koje su odstranjene phenobarbitonom i keprom. Zbog kašnjenja u psihomotornom razvoju i teške hipotonije Ognjena uključuju na fizikalne terapije. Sa tri godine otkriveno mu je obostrano senzorineuralno oštećenje sluha, pa se uključuje i na defektološke tretmane.

Ognjen ne sedi i ne hoda ali i pored svih problema jako je veselo i nasmejano dete.

Ognjenu su potrebna sredstva za defektološko logopedske tretmane, fizikalne terapije, ortopedska pomagala, specijalističke preglede, medikamente, suplemente.

Ognjen Marinković
Ognjen Marinkovićfoto: Humanost bez granica

Zbog nedostatka novčanih sredstava za adekvatnu pomoć, ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Ognjenu da prohoda i progovori slanjem SMS-a sa brojem 154 na 2407.

Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a.

Cena SMS poruke iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Pomozimo Ognjenu!

SMS: 154 na 2407

Dinarski račun: 160-6000001695458-64

Devizni račun: 160-6000001695829-18

IBAN: RS35160600000169582918

SWIFT-BIC/DBDBRSBG

Bonus video:

03:01

UROŠU SE ŽIVOT PROMENIO U TRENUTKU: Dve godine ima RAK PANKREASA bez ijednog simptoma, mora da se izleči jer čeka da postane OTAC

(Espreso/ Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.