VOZAČI, OBRATITE PAŽNJU: Na ovom GRANIČNOM PRELAZU se čeka NAJDUŽE, evo kakvo je STANJE na PUTEVIMA
Granični prelaz / Ilustracija, Foto: Tamara Trajković

GUŽVE ZBOG RADOVA

VOZAČI, OBRATITE PAŽNJU: Na ovom GRANIČNOM PRELAZU se čeka NAJDUŽE, evo kakvo je STANJE na PUTEVIMA

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila

Objavljeno:

Prohodnost puteva je dobra. Umeren broj vozila je prisutan na auto-putevima, a slično je na magistralnim i regionalnim pravcima na kojima je prohodnost takođe dobra. Međutim, zbog radova na pojedinim deonicama biće potrebno više vremena za prolazak, pa ukoliko naiđete na zastoje i usporenu vožnju budite strpljivi, savetuje AMSS.

Na auto-putu E-763, Surčin - Obrenovac, danas do 15 časova radovi na košenju trave na razdelnom pojasu. Za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka u oba smera u dužini od tri kilometra, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Na auto-putu E-75, most Beška, smer ka Beogradu, radovi na zameni hidroizolacije do 17. juna. Saobraćaj se odvija dvosmerno kolovoznom trakom smera Beograd - Novi Sad. Auto-put E-75, petlja Aleksinački Rudnici - petlja Aleksinac, zbog radova na pojačanom održavanju do 31. maja za saobraćaj zatvorene preticajne saobraćajne trake u oba smera. Od 18. maja na petlji Aleksinački Rudnici otvoreno je isključenje sa auto-puta iz pravca Niša.

Granica, Granični prelaz, granični prelaz šid, šid, carina
foto: Tamara Trajković

Kod skretanja za naseljeno mesto Paljevo, zbog radova na rekonstrukciji mosta Paljevo, na mostu je zatvorena leva saobraćajna traka, gledano iz pravca Novog Pazara, uz naizmenično propuštanje vozila u desnoj traci do 6. juna.

Stari Žednik - Čantavir, zbog radova na rehabilitaciji puta, do 4. avgusta saobraćaj je regulisan semaforima i adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Stanje na graničnim prelazima

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije jutros na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta; na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta.

Najduže se čeka na graničnom prelazu Šid, na izlazu, a zadržavanje za teretna motorna vozila je 360 minuta. Potom, na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta; na graničnom prelazu Bačka Palanka, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Bonus video:

00:07

Granični prelaz Šid

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.