VAŽNO ZA SVE VOZAČE: Na više puteva u Srbiji na snazi trenutna OBUSTAVA SAOBRAĆAJA, dobro proverite KUDA ĆETE!
Saobraćajna policija, Foto: MUP

putevi srbije

VAŽNO ZA SVE VOZAČE: Na više puteva u Srbiji na snazi trenutna OBUSTAVA SAOBRAĆAJA, dobro proverite KUDA ĆETE!

Saobraćaj trenutno obustavljen na više deonica

Objavljeno:

Na putu Sremska Mitrovica - Noćaj, u mestu Noćaj, na snazi je trenutna obustava saobraćaja, saopštilo je danas JP "Putevi Srbije". Trenutna obustava saobraćaja je i na raskrsnici državnih puteva I B reda broj 15, Sombor-Kula i II reda broj 106, Bački Sokolac-Kljajićevo, u mestu Kljajićevo na snazi je trenutna obustava saobraćaja. Na putu Topola - Mladenovac, kod mesta Crkvine takođe je na snazi je trenutna obustava saobraćaja, a kako se navodi javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na navedenom putnom pravcu.

Ranije je saopšteno da je saobraćaj trenutno obustavljen na Temerinskom mostu na deonici Novi Sad - Zrenjanin, na naplatnoj stanici Zmajevo na isključenju iz pravca Novog Sada, iz pravca Subotice, na istoj naplatnoj stanici, na državnom putu I B reda broj 10, na izlazu iz Pančeva.

Saobraćaj
Saobraćajfoto: Petar Aleksić

Saobraćaj je obustavljen i na putu od Zrenjanin ka graničnom prelazu Srbija/Rumunija, i na putevima Kraljevo - Kragujevac kod mesta Vitanovac, Kraljevo - Trstenik kod mesta Ratina i na putu Kraljevo - Čačak kod mesta Samaila.

Bonus video:

00:15

Zaustavljen saobraćaj da prođu Mađari

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.