STIŽE NAM PRLJAVA KIŠA IZ SAHARE! Nova detaljna prognoza vremena, POZNATO KAKAV VIKEND JE PRED NAMA!
Prljava kiša, Foto: Stefan Stojanović, Profimedia

PREOKRET!

STIŽE NAM PRLJAVA KIŠA IZ SAHARE! Nova detaljna prognoza vremena, POZNATO KAKAV VIKEND JE PRED NAMA!

U Beogradu malo toplije, ali vetrovito i oblačno u prvom delu dana

Objavljeno:

U utorak se nastavlja promenljivo vreme sa smenom suvih i kišnih intervala. Biće i takozvane žute kiše, tj. kiše sa peskom koji dolazi na visini iz severne Afrike tj. iz Sahare. Popodne može biti sunčanih intervala, najpre na zapadu Srbije. Temperatura je u porastu.

U košavskom području će duvati umeren do pojačan jugoistočni vetar. U ostalim krajevima vetar umeren južni ili istočni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 15°C, a maksimalna od 20°C na severu Vojvodine do 26°C na jugoistoku Srbije, u Pirotu. Uveče ponegde kratkotrajna kiša.

U Beogradu malo toplije, ali vetrovito i oblačno u prvom delu dana sa malo povremene kiše. Moguća je „prljava“ kiša. Popodne se očekuju povremeni sunčani intervali. Vetar umeren do pojačan jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna do 22°C. Uveče suvo.

1 / 8 Foto: Stefan Stojanović

Vreme narednih dana

U sredu promenljivo oblačno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda uz moguću kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove. U košavskom području će duvati umeren do pojačan jugoistočni vetar, ali u slabljenju i prestaje krajem dana.

U ostalim krajevima vetar slab do umeren južni ili istočni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 10°C do 14°C, a maksimalna od 19°C u Negotinu do 24°C u centralnoj Srbiji. Uveče je moguća kiša. Temperatura u 22h od 12°C do 16°C.

U četvrtak malo svežije i oblačno sa kišom povremeno. U petak i za vikend toplije sa dužim sunčanim periodima i ređom pojavom lokalnih pljuskova popodne.

(Espreso / Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.