OKRENULI SMO FAMOZNI BROJ 555-333, i evo ko se JAVIO! (VIDEO)
Foto: prtsc/yotube

ovo ne radi!

OKRENULI SMO FAMOZNI BROJ 555-333, i evo ko se JAVIO! (VIDEO)

Mi smo pokušali da odgonetnemo da li ovaj broj zaista postoji i da li će se neko javiti
Objavljeno:

Društvenim mrežama poslednjih mesec dana kruži broj 555-333, i ako i dalje ima onih kojima nije jasno odakle taj broj, šta predstavlja i zašto je izazvao masovnu pomamu, najbolje objašnjenje će vam dati Miroljub Petrović, direktor Centra za prirodnjačke studije, jer drugi teško da imaju odgovor.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Mi smo pokušali da odgonetnemo da li ovaj broj zaista postoji, i da li će se neko javiti, ali, moramo da razočaramo gospodina Petrovića, a verovatno i mnoge od vas, jer je broj nepostojeći.

Pozvali smo prvo ovaj broj, tačnije, 555-333 je bila osnova, a ispred ovog broja birali smo 060 i odmah smo "izbačeni", jer broj ne postoji.

Isto se desilo kada smo birali 061, 065, 011. Nijedan od ovih brojeva nije bio dostupan. Tačnije, sve su nepostojeći brojevi.

ZAŠTO BROJ 555-333 KRUŽI SRPSKIM INTERNETOM? Iza njega stoji najveća zvezda trenutno - filozof Petrović! (VIDEO)

Na brojeve 063 555-333 i 062 555-333 niko se nije javio do završetka pisanja ovog teksta.

Inače, izvesni Miroljub Petrović, direktor Centra za prirodnjačke studije svojim gostovanjem u jednoj emisiji u trenutku uspeo je da pokrene pravu buru na internetu.

Nasumični broj izgovorio je u trenutku iznošenja svojevrsnog programa za rešavanje kriminala. Osim borbe protiv narkomanije, Petrović je izneo svoje stavove i na teme religije, istorijske spone Srba i Albanaca, obrazovanja i prosvete, te je tako sa javnošću podelio da je svog sina častio preskupim mobilnim telefonom kada je odlučio da napusti srednju školu, jer misli da je ona "debilna".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.