VODITELJKA HEPIJA REKLA OVO PA OSTALA ŽIVA: Usijale se mreže zbog onoga što je izgovorila u programu uživo! (VIDEO)
Voditeljka Hepija, Foto: Printscreen/HappyTV

AUUU!

VODITELJKA HEPIJA REKLA OVO PA OSTALA ŽIVA: Usijale se mreže zbog onoga što je izgovorila u programu uživo! (VIDEO)

Takvu paralelu pokušala je da uradi i voditeljka jutarnje emisije, a neko je njeno objašnjenje objavio na Tviteru

Objavljeno:

Voditeljka emisije "Rano jutro" na televiziji Hepi TV postala je viralni hit na društvenim mrežama nakon što je uporedila veličinu Srbije i Amerike. Nakon tragedije u kojoj je dečak (13) ubio svoje drugare iz škole i radnika obezbeđenja, mnogi mediji su povukli paralele sa sličnim zločinima koji se često dešavaju u SAD. Takvu paralelu pokušala je da uradi i voditeljka jutarnje emisije, a neko je njeno objašnjenje objavio na Tviteru.

"Amerika je velika država i velika zemlja. Srbija je, naravno, svi znamo, duplo manja. A možda i više nego duplo manja od Amerike... ", objasnila je voditeljka u programu. Video je ubrzo postao viralan i pobrao tone komentara. U komentarima joj pišu da bi neko trebalo da joj kaže da "nemoj da pričaš okolo i da je Srbija manja od neke američke lokalne zajednice”.

"Tu smo negde...", "Najgore je što gledaoci te televizije nemaju pojma o čemu ova gospođa priča", "Možda, ali nije potvrđeno. Toliko nas je da još računamo sa prošlogodišnjeg popisa stanovništva", "Metar mog sela je cela Amerika...", "Amerika je blizu 10 miliona km2, a Srbija 88.460 km. 100 ili više puta veća, samo je pogrešila. Kad ne ideš u školu, zezaš se ovako...", neki su od komentara.

00:10

IMAMO LAPSUS GODINE! Ivana Šopić postala HIT na mrežama zbog OVE IZJAVE

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.