POTPUNI KRKLJANAC NA SRPSKIM PUTEVIMA: Jedan sudar napravio potpunu pometnju, na rampama čekanje 40 MINUTA (FOTO)
Gužva, Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

JAVLJENO

POTPUNI KRKLJANAC NA SRPSKIM PUTEVIMA: Jedan sudar napravio potpunu pometnju, na rampama čekanje 40 MINUTA (FOTO)

Korisnici društvenih mreža objavili su fotografije kilometarske kolone na ulazu u Vrnjačku banju, zbog čega se vozačima savetuje da ovu deonicu obiđu

Objavljeno:

Na više naplatnih stanica širom Srbije trenutno primećena su duža zadržavanja, a na izlasku iz Aleksinca i ulasku u Vrnjačku banju kolone vozila su su duge i po nekoliko kilometara.

Uprkos tome što veći broj građana danas u prirodi ili na produženom vikendu obeležava Prvomajske praznike, na putevima širom Srbije su primećene veće gužve u saobraćaju. Mahom je reč o naplatnim stanicama, izlazima iz gradova i putevima koji vode na izletišta i odmarališta.

Kako javljaju iz Auto-moto saveza Srbije i JP „Putevi Srbije“, na naplatnoj stanici Aleksinac zadržavanja su i do 40 minuta.

Korisnici društvenih mreža objavili su fotografije kilometarske kolone na ulazu u Vrnjačku banju, zbog čega se vozačima savetuje da ovu deonicu obiđu.

Nešto kraće čekanje je i na naplatnoj stanici Mali Požarevac, gde se vozila na naplati zadžavaju oko 15 minuta.

Na naplatnoj stanici Ražanj proteže se kolona vozila duga dva do tri kilometra, kako javljaju građani.

Gužva na auto-putu

Na auto-putu u Beogradu, u visini „Zmaja“, u smeru ka aerodromu, dogodio se lančani sudar u kom je učestvovalo više vozila, zbog čega formirala gužva u saobraćaju. Stanje učesnika, ali i kako je došlo do saobraćajne nezgode, u ovom trenutku nisu poznati.

Nezgoda na Zlatiboru

Teška saobraćajna nezgoda u kojoj su povređene dve osobe, motociklista i njegov suvozač, dogodila se danas na Zlatiboru.

Kako javljaju korisnici društvenih mreža, nezgoda se dogodila kod restorana „Buki“ na Zlatiboru navodno kada je vozač automobila oduzeo prednost motociklu dok je radio polukružno okretanje, navodi se na Instagram stranici 192. Moguće je da se na ovoj deonici formiraju gužve u saobraćaju.

00:33

Gužva u Preševu na graničnom prelazu

(Espreso/Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.