PIO FOND POSLAO VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA SVE PENZIONERE: Tiče se prvomajskih praznika
PIO fond, Foto: Nenad Kostić

obratite pažnju

PIO FOND POSLAO VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA SVE PENZIONERE: Tiče se prvomajskih praznika

Najnovije obaveštenje za sve penzionere

Objavljeno:

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje objavio je da za prvomajske praznike, tj. 1. i 2. maja, neće raditi!

- U skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima, Kontakt centar i sve ostale službe Fonda PIO neće raditi 1. i 2. maja 2023. godine. - navodi se u saopštenju.

Sem toga, zbog neophodne rekonstrukcije objekta, od danas, 26. aprila 2023. godine, Služba Filijale za grad Beograd 1, privremeno se izmešta iz Bulevaru umetnosti 10 na Novom Beogradu, na novu adresu – Venizelosova 31 na Dorćolu.

Rekonstrukcija se obavlja kako bi se obezbedili bolji uslovi za korišćenje usluga i ostvarivanje prava osiguranika i korisnika, kao i bolji tehnički uslovi za rad zaposlenih.

Veštačenja po zahtevima za pomoć i negu drugog lica i telesno oštećenje korisnika iz Beograda, koja su se obavljala u Bulevaru umetnosti 10, od 1. marta 2023. godine, obavljaju se u Venizelosovoj 31, kako se i navodi u pozivima za veštačenje koje korisnici dobijaju.

PIO fond, Penzioneri, Penzionerska kartica
foto: Nenad Kostić

Bez obzira na sukcesivno izmeštanje Službe Filijale za grad Beograd 1 i ostalih organizacionih jedinica Fonda koje posluju na istoj adresi, posao se sve vreme nesmatano obavlja, bez prekida u radu.

Očekuje se da će Služba Filijale za grad Beograd 1, kao i druge organizacione jedinice Fonda PIO koje posluju na istoj adresi, tokom leta 2024. godine nastaviti sa radom na staroj adresi, u Bulevaru umetnosti 10, kada će se, prema planu, završiti rekonstrukcija.

Podsetimo, PIO fond je objavio i raspored isplata penzija za april.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.