VOZAČI, OBRATITE PAŽNJU: Tokom praznika će POLICIJA posebno LOVITI ovaj PREKRŠAJ!
Saobraćajna policija, Foto: MUP

apel

VOZAČI, OBRATITE PAŽNJU: Tokom praznika će POLICIJA posebno LOVITI ovaj PREKRŠAJ!

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da se ponašaju odgovorno i da poštovanjem saobraćajnih propisa daju direktan doprinos očuvanju bezbednosti saobraćaja na putevima

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, Odeljenja saobraćajne policije, u cilju očuvanja bezbednosti saobraćaja na putevima tokom vikenda i predstojećih prvomajskih praznika, pojačano će kontrolisati saobraćaj na svim važnijim putnim pravcima i uličnim mrežama na području grada Kragujevca, kao i u svim opštinama na teritoriji policijske uprave.

S obzirom na to da se u dane vikenda kao i u vreme prvomajskih praznika očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, policija će kontrolu usmeriti na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine, upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, nepropisnog preticanja, nekorišćenja sigurnosnog pojasa, nepropisnog korišćenja mobilnog telefona, kao i na ostale prekršaje.

Saobraćajna policija / Ilustracija
Saobraćajna policija / Ilustracijafoto: MUP

Takođe, zbog većeg broja motociklista i mopeda u saobraćaju, saobraćajna policija usmeriće aktivnosti i na otkrivanje prekršaja koje čine vozači ovih vozila.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da se ponašaju odgovorno i da poštovanjem saobraćajnih propisa daju direktan doprinos očuvanju bezbednosti saobraćaja na putevima.

Bonus video:

05:20

OVAKO ĆETE IZBEĆI NESREĆU KAD PRETIČETE U SAOBRAĆAJU! Stručnjak za saobraćaj otkrio kako da se ponašate OBRATITE PAŽNJU NA JEDNO

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.