MOTO SUSRET U SREMSKOJ MITROVICI 26. PUT: Tri dana druženja, dve večeri koncerta - nastupaju TEXAS FLOOD I VAN GOGH

promo

MOTO SUSRET U SREMSKOJ MITROVICI 26. PUT: Tri dana druženja, dve večeri koncerta - nastupaju TEXAS FLOOD I VAN GOGH

“Motociklizam, moto svet, moto klub, to je naš život"

Objavljeno: 13:38h

Moto klub “Srem” iz Sremske Mitrovice organizuje 26. put sada već tradicionalni Moto susret u ovom gradu. Ovaj klub je osnovan 1976. godine i smatra se da je najstariji u Srbiji. Kroz moto susret spajaju ljubitelje motociklizma kao sporta i građane Sremske Mitrovice, gde već dve i po decenije organizuju susret koji je pravi spektakt, što će se desiti i ove godine. Od petka 28. aprila do nedelje 30. aprila, na Hipodromu u Sremskoj Mitrovici, motoriste i posetioce očekuju tradicionalni defile, zatim takmičarske igre, a naravno tu su i dve koncertne noći. U petak od 19 časova redom nastupaju D.M.V, Stare kuke i Branko Badžić & Free Hands, dok u subotu nastupaju Texas Flood i Van Gogh. Generalni pokrovitelj ovogodišnjeg susreta je Grad Sremska Mitrovica.

Moto klub

“Motociklizam, moto svet, moto klub, to je naš život. Ta ljubav prema motoru, benzinu, vetru u kosi, ne prestaje. Moto susret u organizaciji Moto kluba “Srem” organizujemo 26. put, ove godine imamo i veliku pomoć, generalni pokrovitelj je Grad Sremska Mitrovica, a naravno, tu je Kazneno-popravni zavod koji nam uvek izlazi u susret sa predivnim prostorom Hipodroma. Očekujemo veliki broj bajkera, ali očekujemo i veliki broj građana, za koje je ulaz besplatan i u petak i u subotu, sa sjajnim koncertima”; rekao je za Sremska Mitrovica živi, Miroslav Radukić iz Moto kluba “Srem”.

1 / 4

Mitrovčane u subotu, 29. aprila od 16 časova očekuje i defile motorista kroz grad, a oni će osim ove imati još mnoge aktivnosti, pa će svi zajedno posetiti Spomen-obeležje Leget iz Prvog svetskog rata, mesto velikog stradanja, ali i hrabre borbe srpske vojske. Kako ističe Radukić, bezbednost učesnika, gostiju i saobraćaja je na prvom mestu i sve se pažljivo planira u saradnji sa Policijskom upravom Sremska Mitrovica.

Moto susret doživaljamo kao neku slavu. Mi smo domaćini. Potrudimo se da ne bude nikakvih problema, nikakvih primedbi i da niko ne bude ugrožen, da svi budu dobrodošli, da se osećaju bezbedno i da se dobro i lepo provedu. Bezbednost nam je na prvom mestu. Dakle, piješ, ne izlazi iz kampa. Izlaziš iz kampa, nisi popio, ne bez kacige! To su naša dva motoa i skup organizujemo u saradnji sa svim službama Policijske uprave i ove dve stvari će biti proveravane za izlazu iz kampa”, zaključio je Radukić.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.