OVO JE TAČAN DATUM KAD NAM SE VRAĆA ZAHLAĐENJE! Meteolog Čubrilo pomenuo SNEG, mraz i PLJUSKOVE! (FOTO)
Marko Čubrilo, Foto: Printscreen, facebook/markocubrilo

VREMENSKA PROGNOZA

OVO JE TAČAN DATUM KAD NAM SE VRAĆA ZAHLAĐENJE! Meteolog Čubrilo pomenuo SNEG, mraz i PLJUSKOVE! (FOTO)

Sredinom sledeće nedelje je moguće još jedno pogrošanje

Objavljeno:

Meteorolog Marko Čubrilo objavio je novu vremensku prognozu i otkrio kakvo vreme možemo očekivati u danima koji su pred nama.

- Narednih dana toplije uz više Sunca ali i dalje lokalna pojava pljuskova, početkom sledeće nedelje ponovo česte nestabilnosti, a sredinom nedelje i relativno hladno, na višim planinama moguć i prolazni sneg - napisao je Čubrilo.

Kako ističe, oko 27.4. moguće su hladnije noći uz opasnost od pojave mraza, dok bi krajem aprila i početkom maja bilo nestabilno uz temperature oko ili malo ispod proseka.

- Danas i sutra nad većim delom regiona pretežno sunčano i prijatno toplo. Danas nad središnjim i jugoistočnim, a sutra i nad istočnim delovima regiona moguća pojava grmljavinskih pljuskova. Vetar će uglavnom biti slab. Dnevni maksimum od +13 do +20 stepeni Celzijusa - kaže Čubrilo i dodaje:

- U nedelju još malo toplije i uglavom suvo, ali su krajem dana na zapadu regiona mogućui lokalni pljuskovi. Dnevni maksimum i do +24 stepena Celzijusa, a vetar će okrenuti na slab do umeren, južni.

Sredinom sledeće nedelje je moguće još jedno pogrošanje ali i zahlađenje te bi oko naredne srede uz kišu i pljuskove na planinama preko 1000mnv moglo biti i prolaznog snega.

Bonus video:

03:12

METEOROLOG NEDELJKO TODOROVIĆ ZA KURIR TV: Do kada će trajati hladno vreme?

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.