ŠARENILO BOJA U SUBOTICI: Počela prolećna izložba cveća "GARDEN FLORA"!
Foto: Subotica živi

PRELEPO

ŠARENILO BOJA U SUBOTICI: Počela prolećna izložba cveća "GARDEN FLORA"!

Već dugi niz godina “Garden Flora” snabdeva Subotičane i sve ostale posetioce najlepšim rasadom cveća, voćaka, baštenskog bilja, začina

Objavljeno:

Proleće ne bi bilo proleće bez cveća i šarenila boja koje nakon dugog zimskog perioda svi jedva čekamo da vidimo! U centru Subotice danas se šire najlepši mirisi, a boje se savršeno uklapaju u šarenilo arhitekture secesije koje dominira. Počela je tradicionalna prolećna izložba cveća “Garden Flora”!

Cveće
foto: Subotica živi

Već dugi niz godina “Garden Flora” snabdeva Subotičane i sve ostale posetioce najlepšim rasadom cveća, voćaka, baštenskog bilja, začina i svega što je potrebno da nam dvorište zablista nakon dugog zimskog perioda. Proleće je vreme kada se priroda budi iz zimskog sna i pravo je vreme da u naše domove i dvorišta unesemo malo ljubavi i života, a uz cveće, to je prava dobitna kombinacija!

Cveće
foto: Subotica živi

U ranim jutarnjim časovima, centar Subotice preplavile su sadnice i saksije pune raznoraznog cveća. Ovo je manifestacija koja dva puta godišnje, tokom proleća i jeseni, ulepšava centar grada, a izlagači dolaze iz cele Srbije! Sajam cveća organizuje Udruženje seljaka Subotica i po njihovim rečima, na ovoj manifestaciji će posetioci pored cveća i sadnica, moći da pazare i rukotvorine iz kućne radinosti, kao i proizvode starih zanata.

1 / 5 Foto: Subotica živi

Poznato je da su Subotičani veliki zaljubljenici u cveće i znaju da prepoznaju kvalitet i lepotu, a u prilog tome možda najbolje može da posvedoči sam centar grada koji je pun zelenila i cvetnih žardinjera. Sve zaljubljenike u cveće ovom prilikom srdačno pozivamo da posete prolećnu izložbu cveća “Garden Flora” koja će trajati do nedelje 23. aprila.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.