NINA JE RODILA MRTVOG DEČAKA U 8. MESECU TRUDNOĆE PA IZGUBILA JOŠ JEDNU BEBU: Onda se desilo PRAVO ČUDO!
Nina Novaković, Foto: RTV Pink printscreen

ŽIVOT PIŠE ROMANE

NINA JE RODILA MRTVOG DEČAKA U 8. MESECU TRUDNOĆE PA IZGUBILA JOŠ JEDNU BEBU: Onda se desilo PRAVO ČUDO!

Nina kaže da čuda postoje

Objavljeno:

Nina Novaković iz Gornjeg Milanovca je u 8. mesecu trudnoće rodila mrtvog dečaka, potom u devetoj nedelji imala naredni pobačaj, a onda na svet donela zdrave blizance.

Nina kaže da čuda postoje, i da je sve stvar vere u ono što istinski želimo.

- Udala sam se, imala medeni mesec, saznala da sam trudna... A onda sam u 27. nedelju otkrila da moje dete ima srčanu manu. Problem je bio kompleksan... Išli smo na mnogo adresa gde sam naletela na razne dijagnoze... Na kraju odlazimo kod profesorke Petronijević koja nas uputila u Višegradsku. Nisam odradila prenatalni test tada, imala sam 23. godine. Ništa nije ukazivalo na problem bilo kakve vrste. A sada to svakome savetujem da uradi - rekla je Nina.

1 / 3 Foto: Sam Edwards / Hoxton / Profimedia

Posle smo radili kordocertezu koja se radi u kasnoj trudnoći, i otkrili smo da imamo probleme i sa genetske strane, rekla je potom.

- Dolazi do toga da se na kraju rađa mrtav dečak, ali evo, ovom prilikom govorim ljudima da ne trebaju da očajavaju. Našla sam motiv za dalje - rekla je ona.

Kako kaže, da bi izašla iz svega što je doživela, počela je da kuva, napravila profil na mrežama i ostala pozitivna, nakon čega je opet ostala u drugom stanju.

- Ni to se nije lepo završilo, ali bila sam srećna, to je bila naša nada... Opet sam iz bolnice izašla praznih ruku. Posle prvog pakla, ovo je bilo manje emotivno teško za mene - rekla je ona, pa nastavila:

- Nisam odustajala, nisam dala sebi da padnem. Verovala sam da ću pobediti, iz bolnice izaći sa bebom... Imala sam podršku doktora, muža... Na kraju smo pobedili svi zajedno. Saznala sam da nosim blizance, korona je bila, doktoru su pošle suze... Izlazimo, i ja sebi kažem "Ovo mora da bude u redu". Izgubila sam dve bebe, dobila sam dve bebe... Dolazimo do njihovog prvog rođendana, pripremamo se za to, i meni menstrualni ciklus kasni, ništa se ne dešava, i ja odlazim do doktora vasića, i saznajem da sam opet trudna.

Kako je objasnila, tada se ponovo probudio strah, ali joj nije palo na pamet da trudnoću prekine.

Bonus video:

01:49

ČUDO KOJE SE DOGAĐA JEDNOM U 700.000 TRUDNOĆA, DESILO SE U LESKOVCU! Jelica je za 4 godine rodila dva para blizanca, istog pola

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.