ONA JE POSLALA RAČUN I POBEDILA: Izvučena prva  dobitnica stana u Beogradu! (FOTO)
Foto: Printskrin / RTS

IZVUČENI SREĆNICI!

ONA JE POSLALA RAČUN I POBEDILA: Izvučena prva dobitnica stana u Beogradu! (FOTO)

Nekadašnji košarkaški reprezentativac Igor Rakočević sa ćerkom Vesnom izvukao je dobitnika glavne premije - ključevi dvosobnog stana u Beogradu dobila Marina Grković iz sela Mesarci
Objavljeno: 19:03h

Prvih šest automobila "fiat 500 l" izvlače glumci Dragana Dabović i Nebojša Milovanović. Izvučena je i prva koverta za ključeve autobila "Zastave".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Printskrin / RTS

Prve vlasnice su Desanka Filipović iz Sremske Mitrovice, Gordana Trifunović Dimitrovski iz Beograd i Ljilja Jakoševski iz Vrbasa. Njima su se pridružili Slađana Nikolić iz Obrenovca, Ilija Nestorović iz Prijepolja i Gordan Pejić iz Železnika.

Nikola Jakšić vaterpolista srpske reprezentacije iznenadio je dobitnika koji će četiri dana povesti u Parizu sa još jednom osobom - Strahinju Simića iz Šapca. Zoran Mirilović iz Pančeva i Uroš Paunović iz Padinske skele letovaće u Grčkoj.

foto: Printskrin / RTS

Kada se iščekivalo da će tekvondistkinje Milica Mandić i Nađa Savković pronaći novih šest vlasnika "fijata 500l" predsednica komsija zatražila je da se izvuče još jedan koverat, jer jedan od izvučnih nije ispunjavao formalne uslove. Ipak, pronađen je još jedan nevažeći koverat.

Tekvondistkinje Milica Mandić i Tijana Bogdanović, nekadašnji košarkaški reprezentativac Igor Rakočević, vaterpolista Nikola Jakšić i glumci Dragana Dabović i Nebojša Milovanović će obradovati jednog od vlasnika više od četiri milona poslatih koverata.

foto: Printskrin / RTS

U prvom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" nekadašnji košarkaški reprezentativac Igor Rakočević sa ćerkom Vesnom izvukao je dobitnika glavne premije - ključevi dvosobnog stana u Beogradu dobila Marina Grković iz sela Mesarci.

Nažalost, tek iz trećeg puta izvučena je regularna koverta, što je uzlupalo srca mnogih čija su imena se prethodno pojavila na ekranu kao potencijlanih vlasnika stana u naselju Braće Jerković.

Znojiće se dlanovi kada se budu proglašavli svi novi vlasnici 12 automobila "fiat 500 l", ali i imena onih koji će četiri dana provesti u Parizu ili gledati meča na Rolan Garosu, ali i za putovanje u Grčku.

U igri su odmor u hotelu na Staroj planini za dve osobe (sedam dana), odmor na Zlatiboru za dve osobe (četiri dana), 12 prenosivih računara Lenovo, 12 frižidera Gorenje, po 25 mobilnih telefona, tableta i televizora Tesla, sedam veš mašina Gorenje, tri veš mašina Beko, dve mašine za sudove Beko, sedam mašina za sudove Gorenje, 25 mikrotalasnih pećnica Gorenje, 25 blendera Brown, tri vaučera za kupovinu robe u prodajnim objektima Gomex, u vrednosti od 20.000 dinara, polisa životnog osiguranja ''Societe Generale''.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.