VELIKE GUŽVE SU NA PUTEVIMA, NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Na ulasku u Užice kolona i do 7 kilometara
Foto: Rina

haos

VELIKE GUŽVE SU NA PUTEVIMA, NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Na ulasku u Užice kolona i do 7 kilometara

Zastoj se proteže na potezu od kružnog toka na Zlatiboru sve do Užica. Na samom ulasku u grad kolona je duga sedam kilometara

Objavljeno:

Uskršnji praznici se završavaju, mnogi se vraćaju kućama jer od sutra rade, pa se samim tim stvaraju velike gužve na putevima.

Na ulazu u Užice formirala se kilometarska kolona, a automobili stoje. Zastoj se proteže na potezu od kružnog toka na Zlatiboru sve do Užica. Na samom ulasku u grad kolona je duga sedam kilometara.

Uslove na putu dodatno otežavaju i padavine.

Manje gužve na graničnim prelazima u našoj mogu se očekivati do kraja dana, budući da se veliki broj putnika vraća sa odmora nakon praznika.

Granica, Prijepolje
foto: Rina

Putnici na graničnom prelazu Horgoš ovog popodneva čekaju u proseku oko jedan sat kako bi prošli obe granice i ušli u našu zemlju, dok na izlasku iz Srbije nema zadržavanja, ali je međuzona popunjena, pa je teško proceniti koliko je vremena potrebno da se uđe u Mađarsku.

Zbog uskršnjih praznika granični prelaz Bajmok-Bačalmaš još danas radi produženo do ponoći, kao i granični prelaz Bački Vinogradi - Ašothalom, čije je radno vreme, zaključno sa današnjim danom, do 22 časa.

Podsetimo, iz Auto-moto saveza Srbije danas su rekli da najveću koncentraciju vozila očekuju u popodnevnim i prvim večernjim satima, a pojačan talas saobraćaja biće na najfrekventnijim graničnim prelazima sa Mađarskom, Hrvatskom, a zatim i na graničnim prelazima sa Bosnom i Hercegovinom, Severnom Makedonijom i Crnom Gorom. To će usloviti zadržavanja duža od 30 minutam, na ša vozači treba da budu spremni.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.