SVI SU ISPLANIRALI SLOBODNE DANE OKO USKRSA, ALI MNOGI NISU ZA 1. MAJ: Evo kako da napravite odmor od 9 DANA!
Prvi maj, Foto: Rina

KALENDAR

SVI SU ISPLANIRALI SLOBODNE DANE OKO USKRSA, ALI MNOGI NISU ZA 1. MAJ: Evo kako da napravite odmor od 9 DANA!

S obzirom na to da se za Međunarodni praznik rada praznuju ponedeljak i utorak, mnogi će odmor produžiti na celu nedelju

Objavljeno:

U nedelju je Uskrs, a sa njim stiže i nova tura neradnih dana. Skoro svi su već isplanirali Uskršnji odmor, ali 1. maj mnogi nisu. Mnogi se još nisu ni bavili neradnim danima oko predstojećeg Praznika rada, a mi vam u nastavku donosimo i predloge.

Uskrs se ove godine praznuje 16. aprila, a neradni dani biće od 14. aprila (Veliki petak), zaključno sa 17. aprilom (drugi dan Vaskrsa). Neradni dani povodom Međunarodnog praznika rada koji se obeležava 1. maja biće ponedeljak i utorak ( 1. i 2. maj).

1 / 4 Foto: Rina

Praktično za oba praznika, zahvaljujući vikendu, dobijaju se četiri neradna dana. Za 1. maj moguće je, sa malo "matematike" dobiti slobodnu i celu nedelju, a ako se ona spoji sa prethodna dva dana vikenda praznovalo bi se i 9 dana. S obzirom na to da se za Međunarodni praznik rada praznuju ponedeljak i utorak, mnogi će odmor produžiti na celu nedelju.

Bonus video:

00:26

NEVEROVATNA SCENA U CENTRU BEOGRADA ZA PRVI MAJ Mladić se go kupao u FONTANI na Trgu Nikole Pašića ONO ŠTO JE REKAO JE TEK HIT

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.