BRAO MALINE I JEO KORU HLEBA DA BI JE NAŠAO U AMERICI: Ovaj Srbin je živi dokaz da prava LJUBAV BEZUSLOVNA!
Maline, Foto: RINA

KAKAVA PRIČA

BRAO MALINE I JEO KORU HLEBA DA BI JE NAŠAO U AMERICI: Ovaj Srbin je živi dokaz da prava LJUBAV BEZUSLOVNA!

On je celo leto proveo u malinama kako bi zaradio novac za što bolju kameru i mikrofon

Objavljeno: 07:39h

"Spreman sam na to da me odbije, spreman sam i na to da je već našla muža i ima porodicu", ovako jedan Srbin opisuje svoju potragu za jedinom ljubavi koju čeka već čitavih 10 godina. Kako je objasnio na jednoj društvenoj mreži, prvi put je plavušu sa prelepim osmehom ugledao kada je bio tinejdžer, sa samo 15 godina. Iako je prošla cela decenija i uprkos tome što ih dele hiljade kilometara još uvek nije zaboravio njen lik, a ljubav se nikada nije ugasila. Sada, kao odrastao mladić, spreman je na sve da je pronađe, te je prikupio novac i odlučio da krene u Ameriku.

- Ovo će zvučati smešno i neobično ali sam 100% ozbiljan - započeo je mladić svoju nesvakidašnju priču. Čini se da je bio u pravu, jer je mali broj onih koji bi se odvažili na ovakav korak samo da bi pronašli svoju tinejdžersku ljubav. Sudeći po komentarima, mnogi ga ne podržavaju, ali Srbin je odlučan da zacrtani cilj i ispuni.

- Dakle, neke 2010. godine sam prvi put uveo internet i tada sam prvi put napravio Fejsbuk. Bio sam klinac, oko petnaestak godina. Pošto sam bio zaluđen onim parkour-om, počeo sam da lajkujem te stranice nalevo i nadesno i eventualno naišao na nekog lika iz Amerike i njegovu sestru - objašnjava ovaj momak.

Kako objašnjava, ubrzo su počeli da se dopisiju i varnice su odmah sevnule. Krenuli su dugi razgovori preko "Skajpa", a on je celo leto proveo u malinama kako bi zaradio novac za što bolju kameru i mikrofon, a ljubav se desila brzo i nenadano. Kaže da je bila sve čemu se nadao - pričljiva, simpatična plavuša sa prelepim osmehom.

Razgovarali su svaki dan, osim jednog perioda od desetak dana kada mu je iz nepoznatih okolnosti internet "nestao".

Ljubav, Par
foto: Profimedia

- Međutim, zbog bede u kojoj se moja porodica našla u tom momentu kada su mi i otac i majka u periodu od mesec dana izgubili posao, nismo više mogli da priuštimo plaćanje interneta pa smo ga odjavili, a i računar smo morali prodati da bi imali novac. Obećao sam joj da ću se vratiti kad tad i nastaviti da se dopisujem sa njom. Međutim, moja beda je potrajala i u međuvremenu sam izgubio svaki kontakt sa njom. Šifru od Fejsa zaboravio, a mejl na kom sam imao njene informacije, je prestao sa radom - objašnjava ovaj mladić.

Ipak, nada se ponovo javila pre samo dve-tri godine kada je slučajno naišao na njen LinkedIn profil. Kako navodi, ona više na njemu nije bila aktivna, ali je bar imao priliku da vidi šta je radila u periodu kada nisu bili u kontaktu. Tada je odlučio, radiće najcrnje poslove, ješće hleb i paštetu samo sa jednom mišlju, da jednog dana ode u Ameriku i pronađe najlepši osmeh koji je ikada video.

- 10 godina sam zaljubljen u istu devojku. Spreman sam na to da me odbije, spreman sam i na to da je već našla muža i ima porodicu. Ali ako ne pokušam da je nađem, ceo život ću proživeti znajući da sam propustio možda jedinu šansu da budem pored jedine osobe koja je ikada probudila najjača ljubavna osećanja u meni - priča ovaj mladić.

Kako navodi, i da nema nikakve šanse spreman je da pokuša jer prava ljubav je bezuslovna, puna odricanja i za nju se treba boriti.

08:01

ULICA ME JE UZELA SA 19 GODINA! Ispovest Milene Ćeranić: Nisam se davala iz interesa! Majci zamera samo na JEDNOJ VAŽNOJ STVARI

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.