ANA BEKUTA POSLALA JAKU PORUKU SVIM SRBIMA: Moramo POSLUŠATI i svi zajedno POMOĆI
Ana Bekuta, Foto: Ana Paunković

ujedinimo se!

ANA BEKUTA POSLALA JAKU PORUKU SVIM SRBIMA: Moramo POSLUŠATI i svi zajedno POMOĆI

Mina boluje od zloćudnog agresivnog tumora koji je karakterističan za mozak, ali se u njenom slučaju nalazi na kičmi

Objavljeno: 10:15h

Ona je svojom pričom podigla Srbiju na noge, zahvaljujući njoj dokazujemo da je jedinstvo nešto nas izdiže izvan svih okvira. Mina Pošarac (21) dobila je šansu da pokaže koliko je hrabra, da se i najvećim bolestima može stati na put ako dovoljno veruješ i imaš armiju humanih ljudi iza sebe.

U četvrtak ona je član Humanitarne fondacije "Budi human", pa tako svi mogu koji su u mogućnosti, mogu da pomognu Mini u njenoj borbi za život.

Mina boluje od zloćudnog agresivnog tumora koji je karakterističan za mozak, ali se u njenom slučaju nalazi na kičmi. Jednom je tumor već operisan, ali se posle manje od godinu dana vratio, te više ne postoji mogućnost da bude operisana u Srbiji zbog rizika koji operacija nosi sa sobom.

Mina je svu potrebnu dokumentaciju poslala na više adresa u inostranstvu, odakle čeka odgovor. A za njeno lečenje biće potrebno negde oko 400.000 evra, što je za njemu porodicu i prijatelje nedostižna cifra.

Ovde možete pogledati kako je Mina izgledala pre, a kako izgleda sada nakon što joj je bolest dijagnostikovana, ovo je prouzrokovao Kušindov sindrom koji je dobila nakon uzimanja kortikosteroida da joj kičma ne bi oticala. Za samo 2 nedelje ugojila se više od 20 kilograma. Njeno telo se u potpunosti transformisalo, koža joj je ispucala i to je bio trenutak kad je Minina psiha na trenutak bila poljuljana.

1 / 12 Foto: Privatna arhiva

Espreso je pokrenuo veliku akciju sa poznatim ličnostima koji su se rado odazvali pozivu i priključili se akciji.

Sada nam je svoj apel poslala i jedna od naših najvećih muzičkih zvezda, Ana Bekuta koja je Mini pružila podršku i pozvala sve ljude koji su u mogućnosti da pomognu Mini u njenoj borbi.

Podsetimo, Mina je na svom Instagram profilu podelila priču koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Potrebni smo joj da bi i ovog puta ljubav pobedila.

A za Espreso je detaljno opisala kako je bolest dijagnostikovana, šta joj daje snagu da ne odustane, kako je prolazila kroz sve poteškoće, ali i da je ona bila stub porodice kad je saznala da boluje od agresivnog tumora jer nije dozvolila da potone.

Pomozimo Mini u hrabroj borbi protiv glioblastoma 4. gradusa koji može biti poguban po život!

POŠALJITE SMS 1471 NA 3030

Dinarski račun: 160-6000001615237-70

Devizni račun: 160-6000001616536-53

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.