SEKA ALEKSIĆ U VELIKOJ ESPRESO AKCIJI ZA POMOĆ MINI POŠARAC: Njen život košta 400.000 evra, MOŽEMO TO! (VIDEO)
Apel Seke Aleksić, Foto: © ATA Images, Privatna arhiva

1471 NA 3030

SEKA ALEKSIĆ U VELIKOJ ESPRESO AKCIJI ZA POMOĆ MINI POŠARAC: Njen život košta 400.000 evra, MOŽEMO TO! (VIDEO)

Ali u njenoj borbi potrebni smo joj svi, kako bi mogla što pre da ode na operaciju u inostranstvo

Objavljeno:

Pored zdravog načina života, bavljenja sportom, srećnog detinjstva i mladosti, Minin svet se umalo nije srušio pre godinu dana, kada je saznala za dijagnozu zloćudnog tumora na kičmi.

Uvek je zanimao humanitarni rad i način na koji može da pomogne drugima, ne sluteći da će jednog dana ona biti ta kojoj će pomoć biti potrebna. Ni sada se ne predaje, čvrsto je odlučila da živi, završi fakultet i jednog dana bude majka. Ali u njenoj borbi potrebni smo joj svi, kako bi mogla što pre da ode na operaciju u inostranstvo.

Iako je jedna operacija odrađena u Srbiji, naši lekari ne mogu prihvatiti rizik, te je jedini spas operacija u Japanu ili u Turskoj, sve to zavisi od odgovora koji dobije i novca koji bude prikupljen u međuvremenu. Ova operacija mogla bi da košta i do 400.000 evra.

Naše poznate ličnosti priključile su se Espreso akciji, pevačica Seka Aleksić i voditeljka Kurir televizije jedna je od njih. Video porukom poslala je jaku podršku Mini i apel za sve koji su u mogućnosti da pomognu.

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

Lekovi koje je morala da pije, potpuno su joj promenili izgled. U galeriji ispod možete videti zdravu Minu i devojku borca nakon operacije i terapija.

1 / 7 Foto: Privatna arhiva
00:26

PORODICA BEZ STRUJE I VODE! Miševi su u sobi malog Stefana, APEL ZA POMOĆ PORODICI IZ GOSPOĐINACA: Sivilo i neuslovi u kući

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.