SRPSKI PUTEVI PARALISANI ZBOG SNEGA: Haos na Čestobrodici, kod Takova i Ljiga kamioni zaglavljeni! (VIDEO)
Kolaps na auto-putu Milš Veliki, Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

HAOS NA SRPSKIM PUTEVIMA

SRPSKI PUTEVI PARALISANI ZBOG SNEGA: Haos na Čestobrodici, kod Takova i Ljiga kamioni zaglavljeni! (VIDEO)

Na graničnim prelazima jutros nema zadržavanja na putničkim terminalima

Objavljeno:

Sneg koji je počeo da pada tokom noći okovao je Srbiju i napravio probleme vozačima u saobraćaju.

Kako je objavljeno na društvenoj mreži Instagram, na stranici 192_rs, na Čestobrodici su zastoji, kamioni su zaglavljeni između Takova i Ljiga, a saobraćaj je otežan i na planini Jelici.

Vozače danas na putevima u Srbiji očekuju otežani uslovi i usporen saobraćaj zbog snega, poledice i vetra koji stvara snežne nanose, a na pojedinim deonicama i magla smanjuje vidljivost, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Sneg pada na području Beograda, Užica, Valjeva, Nove Varoši, Ivanjice, Sjenice i Novog Pazara, a saobraćaj je posebno otežan na putevima preko Debelog Brda, Tare, Zlatibora, Golije, Peštera, Koaonika, Divčibara i Goča, navedeno je u saopštenju.

Na autoputu Miloš Veliki na kolovozu ima snega visine jedan do tri centimetra pa je na snazi ograničenje brzine, a na autoputu Beograd - Niš - Dimitrovgrad zbog magle i snega saobraćaj je usporen posebno na bealjičkom i mokroluškom brdu i na prevoju "mečka" kod Ražnja.

"Jak sneg na auto-putu kod Ražnja, putari su na terenu, ali sneg pada velikom brzinom", objavljeno je uz video snimak na Instagramu.

Na graničnim prelazima jutros nema zadržavanja na putničkim terminalima, dok kamioni čekaju na izlaz iz zemlje na Horgošu i Kelebiji pet sati, na Batrovcima četiri sata, na Bezdanu i Šidu tri sata, na Bogojevu dva sata, a na Gradini, i Bačkoj Palanki oko sat vremena.

(Espreso / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.