HRABRA MAJKA JE USPELA DA SE VRATI U BOLNICU NA HEMIOTERAPIJE: 50.000 je delilo od lečenja, sada moramo biti UZ NJU
Sanja Krstić, Foto: Privatna arhiva, Budi human

JAKO ZA SANJU!

HRABRA MAJKA JE USPELA DA SE VRATI U BOLNICU NA HEMIOTERAPIJE: 50.000 je delilo od lečenja, sada moramo biti UZ NJU

Ova hrabra majka prošle nedelje morala je da napusti privatnu kliniku u Beogradu jer nije imala dovoljno sredstava na računu za nastavak lečenja

Objavljeno:

Sanji Krstić (35) u aprilu 2022. godine ustanovljen je zloćudni tumor grlića materice koji prelazi granice grlića materice.

Kako je njeno zdravstveno stanje počelo da se pogoršava, u bolnici GAK "Narodni front" primila je transfuziju krvi, a zatim je prebačena na Institut za Onkologiju. Zbog progresije bolesti i nemogućnosti da se obavi operacija, Sanji su prepisani lekovi i suplementi, kao i hemioterapija i zračenje.

- Karcinom je otkriven u poodmakloj fazi, operacije ne može biti. Bolest je napredovala, sada se proširio i na plućima. Primam jake hemioterapije koje su jako skupe na privatnoj klinici u Beogradu. Nako svih ciklusa hemioterapija, potrebno je uraditi i testove genetike kako bih dobila imunoterapiju jer imam svega 40 kilograma, rekla je Sanja za Espreso.

Sanja Krstić
foto: Privatna arhiva

Ova hrabra majka prošle nedelje morala je da napusti privatnu kliniku u Beogradu jer nije imala dovoljno sredstava na računu za nastavak lečenja. Nju je samo 50.000 dinara delilo od sledećeg ciklusa terapija, ali je zahvaljujući humanim ljudima u tome uspela.

Juče je primila treći ciklus, druge doze hemioterapije, ali svaka doza nosi i svoje nuspojave. Nekada bi joj se jezik ukočio, pretrne u potpunosti. Ali je Sanji jedina želja da iz svega ovoga izađe kao pobednica.

Na klinici je dobila i vitamine koji joj pomažu u oporavku.

Najtužnije od svega jeste što ona želi da prođe sama kroz ovu patnju, kako svoju decu ne bi izlagala stresovima. Još uvek ne znaju da njihova mama boluje od opake bolesti. Ali Sanjina borba se ovde ne završava, sada su joj humani ljudi potrebniji nego ikada.

Dan na Klinici košta 30.000 dinara, a za dve nedelje lečenja, sa svim ciklusima hemioterapija, potrebno joj je, za nju nedostižnih 15.000 evra.

Sanja Krstić
foto: Budi human

Sredstva su joj potrebna za lekove, suplemente, vitamine, specijalističke preglede, laboratorijske analize i terapije.

Da Sanja pobedi opaku bolest! Budimo humani!

Pomozimo Sanji!

UPIŠI 1273 I POŠALJI SMS NA 3030

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001381801-38

Uplatom na devizni račun: 160-6000001381769-37

IBAN: RS35160600000138176937

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

01:33

OD OVE BOLESTI SVAKOG DANA UMRE JEDNA ŽENA: Podmukla, teško se otkriva, a ima i onih koje su uspele da se spasu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.