NESTAO VOJISLAV (80) Vraćao iz šetnje, popričao sa dvoje meštana i NIKAD NIJE DOŠAO KUĆI
Vojislav Prvujkić, Foto: ngportal.rs

HITNO

NESTAO VOJISLAV (80) Vraćao iz šetnje, popričao sa dvoje meštana i NIKAD NIJE DOŠAO KUĆI

Porodica traži Vojislava Prvujkića (80) od juče

Objavljeno:

Vojislav Prvujkić (80) iz Prahova nestao je u nedelju popodne, kada je kao i svakog dana, oko 16 časova, pošao u šetnju. Ovaj penzionisani prosvetni radnik visok je oko 180 centimetara, slabije je telesne konstitucije, dobro očuvanog mentalnog zdravlja i ima oko 60 kilograma. Ima sedu kosu i svetle oči, bez vidljivih fizičkih karakteristika, piše Ngportal.

Na sebi je imao tamne pantalone, svetloplavu dužu jaknu, crne papuče i sivi kačket sa natpisom "Njujork".

Vojislav, navode ukućani, šeta svakodnevno do prahovske prodavnice, centra sela, stadiona, pošte i do groblja. Poslednji put je viđen kako se oko 17 sati vraća sa obale Dunava, iz pravca česme, na nekih 250 metara od škole. Tom prilikom zastao je i popričao sa dvoje meštana i pošao kući. Od tada mu se gubi svaki trag.

Nestanak Vojislava Prvujkića prijavljen je stanici policije u Negotinu. U potragu za ovim čovekom uključila se njegova porodica, rodbina i prijatelji, koji u saradnji sa policijom nastavljaju potragu.

Porodica apeluje na građane da ukoliko vide Vojislava Prvujkića ili imaju bilo kakva saznanja a mogu da doprinesu njegovom pronalaženju da prijave najbližoj stanici policije.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.