DA LI U KREVETU BOLJI SRBI ILI HRVATI? Gola ISTINA će vas IZNENADITI...
Par, Foto: Profimedia

potvrdile dame

DA LI U KREVETU BOLJI SRBI ILI HRVATI? Gola ISTINA će vas IZNENADITI...

I jedni i drugi se, naravno, hvale da su nezaboravni ljubavnici, ali to ne znači ništa dok tako nešto ne potvrde dame

Objavljeno: 17:34h

Sa braćom Hrvatima Srbi u svemu vole da se takmiče. Zato vam donosimo odgovore na to ko je bolji u seksu, Srbi ili Hrvati.

I jedni i drugi se, naravno, hvale da su nezaboravni ljubavnici, ali to ne znači ništa dok tako nešto ne potvrde dame.

Devojke, međutim, imaju podeljena mišljenja. Hrvatice se, nema dileme, pale na Srbe, ali i Hrvati tvrde da se Srpkinje pale baš na njih.

Može biti da i jedne i druge samo traže malo zabave malo dalje od kuće. Srpkinje vole hrvatsko primorje, a letovanje ne može da prođe bez avanture. Jer znate kako stara pesma kaže “Svaki grad uz naše more ima svoga 'lera”, kojem je naprosto nemoguće odoleti.

seks
foto: Freer Law / Alamy / Alamy / Profimedia

Slično tome, Hrvatice vole dobar provod, a, kažu, na beogradskim splavovima se provode fenomenalno. U Hrvatskoj takvih mesta nema uopšte, a posle dobrog provoda i pijane noći, mora da padne neka seksi avantura u naručju nešto divljijeg Balkanca nego što su to “dečki doma”.

Za sada mrtva trka, ali Srbi se ipak po nečemu izdvajaju. Naime, Hrvatice se pale na srpski naglasak i na mačo izgled i manire srpskih momaka, dok to isto ne može da se kaže za Hrvate.

Ovo je već jedan nula za Srbe! Ono što je još interesantnije, kažu da ih kod Srba privlači i to što su obdareni. Ali, da vidimo šta kažu podaci.

seks
foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

Statistika kaže da su i Srbi, sa prosečnom dužinom penisa 14,87 cm, i Hrvati, sa prosekom od 14,77 cm, u evropskom vrhu. Ali, budući da je takmičenje, ipak ih šijemo za 0,1 cm – u proseku. A, verovatno tamo ima i dosta Srba koji im “vade prosek”.

Bilo kako bilo, SEKSI SRBIN vs. SEKSI HRVAT 2:0.

(Espreso/Telegraf.rs)

02:38

BALKANCI NAJBOLJE PLATIŠE U BG-U! Statistike kažu da Hrvati i državljani Republike Srpske troše NAJVIŠE


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.