SRBIN UPOZNAO KONOBARICU, PA S NJOM ZAVRŠIO U KREVETU: Izblamirao se ZA SVE PARE kada joj uradio...
Rasprava, Foto: Profimedia

KATASTROFA

SRBIN UPOZNAO KONOBARICU, PA S NJOM ZAVRŠIO U KREVETU: Izblamirao se ZA SVE PARE kada joj uradio...

Objasnio je da mu se dugo dopadala jedna konobarica kojoj nije želeo da priđe jer je bio ubeđen da nema nikakve šanse

Objavljeno:

Blamovi su, na našu veliku žalost, trenuci koji ne mogu da se zaborave. Ne želimo da ih se sećamo, voleli bismo da možemo rukom da ih obrišemo, ali oni nam ostaju urezani u sećanju. Najviše pamtimo one koji su se dogodili pred osobom koja nam se dopada, sa kojom smo želeli vezu ili flert. Srbi su se bavili ovom temom, a jedan od njih je odlučio da ispriča svoj najveći blam u životu.

Objasnio je da mu se dugo dopadala jedna konobarica kojoj nije želeo da priđe jer je bio ubeđen da nema nikakve šanse. Kada se napokon dogodila situacija da provedu veče zajedno, desio se blam koji nikada neće moći da zaboravi. Njegovu priču prenosimo u celosti:

"Dugo mi se sviđala jedna konobarica i vremenom smo postali dobri. Daleko je iznad moje lige i znao sam da nemam nikakvu šansu kod nje, ali sam joj bio simpatičan i bila je u fazonu da se družimo. U principu je zbog toga nikad i nisam napadao, ali je znala da mi se sviđa. Jedno veče posle proslave nove godine u kafiću u kom je radila, pozove ona mene da prespavam kod nje. Ona jako pijana, ja jako, jako pijan. Odemo kod nje, nešto se tu vrtimo i na kraju legnemo zajedno u donjem vešu u njen krevet", napisao je i dodao:

Ispovest
foto: Printscreen/Reddit

"Bio sam baš jako, jako pijan, toliko da mi nije bilo do se**a uopšte, jer je bio onaj, maltene poslednji, stadijum pijanstva. Sećam se samo kroz maglu da se konstantno šalila na temu se**a i rekla mi da ne pričam nikom da smo spavali. Sledeće što se dešava je da se ja ujutru budim, ona još spava, ja srećan kao majmun, ali ne znam da li sam je je**o", napisao je.

Usledio je odgovor koji je najmanje želeo.

"Probudim je, pitam je koji ku**c, je l' smo se možda kre*nuli sinoć, a ona počne da se smeje i kaže mi da sam zaspao 5 minuta nakon što smo legli i da sam jako glasno prdeo u snu celu noć. Umro sam od blama. Posle toga sam je video još par puta u životu i nikad nismo pričali o toj noći. Baš super, zar ne?", glasio je kraj, a komentari su bili još zanimljiviji.

"Zamisli... Upoznaš je u kafiću, ona te pusti u svoj život, legnete zajedno pijani, ti prdiš u snu, a ona nastavlja da spava pored tebe i ne dira te. To saznaš uz kikotanje i smeh. Meni ovo izgleda kao početak ozbiljne veze, zašto nisi nastavljao da je viđaš, pa pustila je pijanog muškarca u krevet, neće sigurno čuti harfu".

"Trebao je da joj otpeva serenadu iz debelog creva".

"Nisi pokušao da spavaš sa njom ujutru?!"

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.