Da, žensko sam i živim VRHUNSKI od onlajn POKERA: Zaradim dodatnu jednu SRPSKU PLATU!
Foto: Printscreen

Da se zna kako!

Da, žensko sam i živim VRHUNSKI od onlajn POKERA: Zaradim dodatnu jednu SRPSKU PLATU!

Tako to rade žene! Frajeri, bez ljutnje!
Objavljeno:

Ne, nisam profesionalni kockar, niti kockarski zavisnik, samo s vremena na vreme volim da uzmem koju "kintu" za džeparac ili neko putovanje ili jednostavno za iživljavanje koje svakako sa platom ne mogu sebi da priuštim.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sve je počelo pre nekih godinu i po dana kada sam sa drugarom onlajn uplatila tiket na kladionici. Ostalo nam je još nekih 200, 300 dinara na računu i rešili smo da malo odigramo koju ruku pokera i ruleta.

foto: Printscreen

Sve smo izgubili, ali meni je bilo nekako baš zabavno, uz adrenalin svakako je bolje od igranja pasijansa kod kuće. I baš tako je sve krenulo.

Sledeći dan, sama kod kuće posle posla, uplatila sam 2.000 dinara na račun da se malo poigram. Pustila muziku i počela da klikćem "call", "fold", "deal".

Nije mi mnogo trebalo, neki moj osećaj i malo logike zajedno sa poznavanjem programiranja, kodova i pare su počele da stižu. Od sitnih dobitaka po 5,6 hiljada dinara pa i do 20.000!

foto: Printscreen

Ipak uvek sam znala kad je kraj, odnosno kada kompjuter počinje da obrće stvari u svoju korist jer opšte je poznato da "kuća uvek dobija" i tako zaista jeste, osim ako kao ja nemate sreće i malo zdravog razuma.

Uvek ulažem 2.000 dinara, dva puta mesečno i zaradim u proseku oko 40, 50.000 dinara mesečno na platu...

Malo li je?

foto: Printscreen

Mnogi muškarci mi ne veruju i pitaju se kako sam uspela da zaradim za tolike rate kredita kada sam uzela dva automobila,kako letujem, zimujem, jedem po dobrim restoranima svaki dan, garderobu kupujem impulsivno i odmah, a ljude u svojoj najbližoj okolini volim da obradujem lepim poklonima i da na neki način zajedno potrošimo moje male "pobede".

I ako me ponekada prijatelji zezaju da ću završiti kao Lepa Lukić u Grand Kazinu, meni zaista to ne smeta. Ko zna, možda jednog dana i počnem da živim od toga i batalim radmno vreme od 9 do 17. Da se ne lažemo, rano ustajanje nije baš moja vrlina.

Prijatelji mi stalno govore, molim te nauči i mene, ali kako ja da objasnim da je to nešto "unutar mog stomaka", da jednostavno znam kad da batalim partiju, a kada da podignem ulog i "otkinem".

Prosto je tako, nema tu neke filozofije.

foto: Printscreen

Nemojte da ovaj tekst zvuči kao moj savet da i vi treba tako da živite i zarađujete jer poznajem mnoge koje je kocka (kako kažu, na sitno) dovela do velikih životnih problema, dugova i uništavanja porodice. Sa kockanjem se ne igra i svakako nisam osoba koja treba da kaže da je užas, ali ne mogu da kažem ni da je dobra stvar.

Meni jeste mnogo pomogla u životu jer sa novinarskom platom ne bih mogla ni da sanjam da živim ovako, a ne izgubim mnogo vremena, umesto da gledam tursko-španske i ostale serije na tv-u ili ne daj Bože Parove, ja zaradim laku kintu za 15 minuta posla.

I ne, neću je se odreći sve dok mi se ozbiljno ne olupa o glavu, a znam da neće - bar ne još neko vreme.

(N.Atanacković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.