Travelland predlaže hotele u Grčkoj sa najvećim popustom za rezervacije u martu
Grčka, Foto: Promo

rezervišite na vreme

Travelland predlaže hotele u Grčkoj sa najvećim popustom za rezervacije u martu

Poluostrvo Halkidiki je popularno grčko odredište za odmor

Objavljeno:

Leto će doći brže nego što mislite, zato na vreme organizujte svoj odmor najbolje što možete. Ukoliko u martu rezervišete boravak u ovim grčkim hotelima letovaćete po najpovoljnijim cenama.

Grčka je uvek destinacija za preporuku, međutim, nije lako naći adekvatan smeštaj. Za sve one koji koriste sopstveni prevoz, turistička agencija “Travelland” predlaže hotele po sjanim cenama za predstojeću letnju sezonu. Poluostrvo Halkidiki je popularno grčko odredište za odmor, a posebno obožavana mesta među srpskim turistima su ona na prvom prstu poluostrva - Kasandri. Neki od hotela imaju najbolje cene ukoliko se rezervišu upravo sada, u martu.

Traveland
foto: Promo

Jedna od preporuka je svakako hotel Kassandra Mare 4* koji se nalazi na peščanoj plaži u gradu Nea Mudanja na Halkidikiju. Poseduje bar na plaži, bazen i restoran pored bazena. Za celodnevnu razonodu na raspolaganju su sportsko - rekreativni sadržaji: spa centar sa saunom i hidromasažnom kadom, fitnes centar i salon za zabavu sa bilijarom. Klimatizovane sobe i apartmani tipa "suite" u hotelu Kassandra Mare imaju pogled na Solunski zaliv, vrt ili na planinu i verujemo da ćete uživati u svakom od pogleda. Radi lakše orgjentacije hotel se nalazi na 50 km od centra Soluna i na 40 km od Međunarodnog aerodroma Solun Makedonija.

Letnja sezona počinje 1.6. a trenutno je najniža cena za boravak na 7 noćenja 319 evra po osobi, dok je za 10 noćenja cena 459 evra.

Traveland
foto: Promo

Hanioti Grand Otel 4* u Haniotiju na već snižene cene ima odobren dodatni popust od 5% za celokupne uplate do 15.3. Smešten je na samoj obali, u blizini gradskog parka. Raspolaže sopstvenom plažom, bazenom, parking prostorom i nudi izuzetnu uslugu restorana, bara, snack-bara na plaži. Boravak je moguć već od 20. maja, a najniža cena na 7 noćenja je 169 evra po osobi, dok je za 10 noćenja ona 239 evra.

Još jedan Grand hotel idealan za aktivni porodični odmor je hotel Grand Victoria 3*. Sa izborom između polupansiona i all inclusive paketa, uživaćete u izvrsnim prednostima koje hotel može ponuditi. Od 25.5. boravak na 7 noćenja košta 159 evra po osobi, a na 10 noćenja 239 evra. Na uplate u celosti do 15.3. ostvarujete dodatni popust od 5%.

Traveland
foto: Promo

EKSKLUZIVNO, SAMO U TRAVELLAND-u!

Izuzetnu pažnju ovih dana skreće hotel Santa Beach Hotel 4* lociran na 19 km od Soluna. Iz agencije “Travelland” kažu da je ovo jedan od najprodavanijih hotela za letnju sezonu 2023. Jasno nam je i zašto – Hotel se nalazi na samoj plaži, na 3 minuta hoda od nagrađivane plave zastave Plaža Galaksija. Kompletno je renoviran. Sve sobe i apartmani imaju privatne balkone sa prekrasnim pogledom na more. Gurmanski restoran a la carte "Andromeda" služi mediteransku kuhinju i Grčke specijalitete i nudi zadivljujući pogled na more. Najniža cena boravka na 7 noćenja od 1.6. je 279 evra, dok je cena na 10 noćenja 399 evra.

Traveland
foto: Promo

Sve zainteresovani se mogu detaljnije informisati i izvršiti rezervacije na adresi Dobračina 43, u Beogradu, svakog radnog dana od 09-20h, subotom od 09-16. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.