SRBI SU OBOŽAVALI KINESKE RADNJE: Nekad smo tamo kupovali za DŽ, ali ZBOG OVE PROMENE bežimo od njih! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

papreni!

SRBI SU OBOŽAVALI KINESKE RADNJE: Nekad smo tamo kupovali za DŽ, ali ZBOG OVE PROMENE bežimo od njih! (FOTO)

Farmerke "kod Kineza" koštaju od 2.500 do 4.000 hiljada dinara, koliko i u skoro svakoj radnji koja se nalazi u nekom fensi tržnom centru
Objavljeno: 22:43h

Iako su nekada bila najpopularnija šoping mesta u Srbiji, kineske radnje su spale na loš glas. Srbi ih sve manje posećuju, ali oni ne popuštaju, već nastavljaju da poskupljuju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Nebojša Mandić

Kinezi su digli cene taman toliko da su neznatno jeftiniji od butika kad nisu sniženja. Više nije isplativo ići do bloka 70, kako bi "izrovarili" koji komad za male pare.

Ušla sam prvi put u Second hand radnju, i to sa samo 1.000 dindži: Tamo sam se propisno šokirala! (FOTO)

Nevena iz Beograda kaže kako ni Kinezi nisu što su bili, pa je rešila da prestane da ih obilazi. -Ne isplati se baš. Tamo za dzemper treba dati 1200-1500 dinara, a u P&B sam uzela 2 za po 1600 dinara sa sve računom i mogućnošću zamene/reklamacije u periodu od 6 meseci.

foto: Beta

U ovoj vili 12 godina se odlučivalo o sudbini Srbije. Sad je propala ruina! Ušli smo unutra i zatekli PAKAO! (FOTO) (VIDEO)

I da ste veoma izbirljivi, "Kinezi" su bili ti kod kojih ste uvek mogli da nađete lepe i jeftine ešarpe.

foto: Filip Plavčić

Za 300 dinara imali ste "šarenoliki raj" i veliki izbor, a sada za njih treba izdvojiti od 400-700 dinara.

foto: Nebojša Mandić

Ukoliko su vam bile potrebne farmerke različitog dizajna, šara ili dodataka, kineske radnje su bile svačiji prvi izbor. Sada, mnogo kvalitetniju robu možete da nađete u "markiranim prodavnicama", i to uz garanciju. Pritom, farmerke kod Kineza sada koštaju od 2.500 do 4.000 hiljada dinara, koliko i u skoro svakoj radnji koja se nalazi u Ušću, Delta Sitiju ili Stadionu, primera radi.

Ukoliko ipak želite da nađete neku haljinu za predstojeće lepe dane, moraćete mnogo da "rovarite" i izvojite oko 3.000 dinara.

foto: Filip Plavčić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.